rootfoot

Rochii marsala scurte de purtat la birou

Stim, e weekend si te gandesti cu groaza ca vei incepe o noua saptamana in care va trebui sa iti alegi tinutele pentru birou. Rochiile marsala scurte sunt alternativa la care probabil nu te-ai gandit pana acum, insa pe care ti-o propunem noi, astazi, in randurile ce urmeaza. 

Chiar daca esti suficient de inventiva atunci cand vine vorba despre alegerea tinutelor tale, selectia outfit-urilor potrivite pentru locul de munca poate sa fie destul de dificila, asta pentru ca si codurile vestimentare sunt destul de riguroase. Derochie-marsala-scurta-office aceea, poate preferi pantalonii in locul rochiilor office, insa poti ajunge la punctul in care te plictisesti si ai vrea sa iti diversifici garderoba office. Pentru astfel de momente, iti recomandam rochiile marsala scurte din prima colectie de primavara pe care sa le porti la birou si cu ajutorul carora sa impresionezi printr-o aparitie feminina, eleganta, stilata si sobra simultan. 

rochie-marsala-scurta-officeConfectionate din jerse elastic de inalta calitate, care a fost adus tocmai din Dubai de catre echipa noastra pentru a crea in propriul atelier modele irezisitibile de rochii scurte de zi si office, rochiile marsala pe care le poti purta la birou poarta in ele un farmec aparte: datorita design-ului conic, rochiile scurte marsala iti urmaresc indeaproape liniile corpului, astfel ca formele tale feminine sunt puse in valoare fara a-ti conferi o imagine ostentativa. Lungimea deasupra genunchiului, situata undeva intre midi si mini, alaturi de liniile drepte ale croiului, transforma rochiile marsala scurte in accesorii vestimentare ideale pentru a fi purtate la birou. In plus, culoarea incantatoare si misterioasa reprezinta o alternativa moderna si indrazneata la clasicele bleumarin, negru sau gri, reusind sa pastreze alura distinsa si sobra a tinutei tale pentru birou. 

Surprinde-ti colegii cu o aparitie deosebit de eleganta, purtand rochia marsala scurta Anelisse, care impresioneaza prin design, culoare si atentie la detalii. Cele doua siruri de nasturi aurii dispuse paralel atrag atentia asupra taliei tale, oferindu-ti, in acelasi timp, si un plus de eleganta si rafinament datorita contrastului incantator dintre auriul butonilor si tonurile bogate de marsala inchis ale rochiei scurte office. Bustul petrecut, cu decolteu in V, iti confera un plus de feminitate, in vreme ce manecile trei-sferturi transforma rochia marsala scurta Anelisse intr-o tinuta office perfecta pentru sezonul de primavara.

iar daca te afli in cautarea unei rochii marsala scurte pe care sa o poti purta in diverse contexte, pentru ca are un grad ridicat de versatilitate, opteaza pentru rochia Latiffa. Croiul conic si lungimea midi iti pun in valoare formele feminine, in vreme ce faldurile din zona bustului iti asigura elementul original care face ca aceasta rochie scurta simpla sa devina o piesa vestimentara care atrage atentia. Perfecta in combinatie cu dresuri negre, pantofi stiletto si accesorii aurii, rochia marsala scurta poate fi cu usurinta purtata in cele mai diverse contexte, astfel ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. 

Te invitam sa iti alegi rochiile marsala scurte de pe site-ul nostru, pe care sa le adaugi garderobei tale de zi cu zi, in asa fel incat sa te bucuri de cele mai deosebite aparitii!

Missgrey @ Feb 27, 2016 +