rootfoot

Rochii rosii de petrecere la moda in acest sezon

Rochiile rosii de petrecere sunt garantia complimentelor la orice eveniment special, indiferent de sezon. Iar atunci cand ne dorim sa alegem rapid o tinuta speciala pentru o anumita ocazie, fara sa ne complicam foarte mult cu detaliile, tot rochitele rosii sunt una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le putem face. Pentru ca mai este foarte putin timp pana la petrecerile de final de an, ne-am gandit sa iti oferim cateva idei despre modelele de rochii rosii de petrecere care sunt la moda in aceasta perioada.

 

Rochii de seara rosii pentru evenimente formale

 

Rochitele elegante rosii trebuie alese in functie de tipul de eveniment la care dorim sa le purtam, pentru ca incadrarea intr-un tiparrochie scurta rosie de petrecere cu dantela si catifea de cod vestimentar este esentiala pentru succesul tinutei noastre. Daca ai nevoie de o tinuta festiva pentru un eveniment formal, desfasurat intr-o locatie pretentioasa, iti recomandam sa optezi pentru rochii rosii de petrecere cuminti si feminine simultan. Nu este necesar sa alegi in mod obligatoriu o rochie lunga, cu atat mai mult cu cat presupunem ca iti doresti sa porti aceeasi rochita si la alte evenimente. In schimb, opteaza pentru o rochie rosie de petrecere scurta, cu un design clasic, si detalii care acapareaza atentia fara a transmite ideea de vulgaritate. Confectionata din  catifea, rochia rosie de petrecere Antonia este croita in linie A, motiv pentru care va reusi sa flateze orice tip de silueta si sa se potriveasca chiar si celor mai pretentioase evenimente. Fusta in clos, in combinatie cu manecile lungi, asigura un aer cuminte rochitei de petrecere, in vreme ce insertiile de dantela pretioasa brodata manual de la nivelul bustului si al spatelui contribuie la accentuarea unui stil sofisticat. 

 

Rochiile scurte rosii cu spatele gol sunt garantia unei aparitii de invidiat

 

Daca vrei o tinuta datorita careia sa te simti unica si sa te faci remarcata prin extravaganta si o atitudine stilata, opteaza pentru rochiile rosii de petrecere cu spatele gol. Acest detaliu reuseste intotdeauna sa atraga si sa inspire feminitate fara a fi insa vulgar. Recomandarea noastra de astazi rochie rosie scurta de petrecere cu spatele gol din catifea si peneeste rochia rosie scurta de petrecere Donatella, care este confectionata din catifea si se distinge in special prin aplicatia de pene de la nivelul fustei, care iti confera un aer in stilul fashion Las Vegas. Simpla, dar in acelasi timp indrazneata si eleganta, rochia rosie de petrecere Donatella cu siguranta va intoarce toate privirile. 

 

Accesorii perfecte cu care poti combina rochiile elegante rosii de petrecere in sezonul rece

 

Daca urmaresti sa porti rochia ta rosie la petrecerile de Craciun si Revelion, vei surprinde categoric daca alegi sa le porti in combinatie cu accesorii aurii sau argintii; acestea iti vor definitiva imaginea cu o atingere de delicatete si luxurianta. Rochiile rosii de petrecere pot sa fie purtate si in combinatie cu accesorii in non-culorile clasice precum alb sau negru, ori in tonuri neutre de bej sau nude. Perlele sunt o optiune extrem de rafinata, de asemenea. Pentru personalitatile indraznete, recomandam si optiunea accesoriilor color-block. 

Descopera cele mai frumoase rochii rosii de petrecere, in noua colectie de iarna Miss Grey.

Missgrey @ Dec 17, 2016 +