rootfoot

Povestea rochiilor elegante colorate

Aceasta este o poveste pentru toate femeile care poarta rochii elegante.

 

A fost odata ca niciodata un dulap urias, cu nenumarate rafturi, burdusite cu toate culorile universului, a caror frumusete era de-a dreptul coplesitoare. Toata lumea aflase de comoara aceasta, si fiecare venea sa ia pentru sine una sau mai multe culori, pana cand nuantele au inceput sa se imputineze.

 

Atunci, gardianul dulapului fermecat a chemat la el animalele, pasarile, taratoarele, florile si toate roadele pamantului, si a impartit fiecaruia cate o culoare, iar la urma a chemat si vesmintele oamenilor. Unele vesminte s-au lasat colorate asa cum voia gardianul, insa rochiile elegante Miss Grey si-au ales singure culorile, spunand ca nu vor sa fie altfel decat desavarsite atunci cand se vor infatisa in fata femeilor.  

 

Primele rochii elegante au vrut sa fie negre, rosii si verzi

 

Au fost multe care au spus astfel: negrul accentueaza esentialul si reliefeaza frumusetea, iar o femeie rafinata care stie sa poarte rochii negre elegante poate cuceri lumea la fel de usor cum poate cuceri inima unui barbat.

 

Altele au spus ca rosul, cu pasiunea si inflacararea caracteristica, poate topi chiar si un munte de gheata, si asa au aparut in colectiile Miss Grey acele rochii rosii elegante care transforma o tinuta banala intr-una fascinanta si seducatoare.

 

Li s-au alaturat curand numeroase rochii verzi elegante, pregatite sa confere femeilor un aer irezistibil si inviorator de prospetime si vitalitate, gata sa le lumineze trasaturile si dornice sa se remarce prin numeroasele nuante pe care natura le-a creat de la inceputul vremurilor: verde crud, verde smarald, verde marin, verde menta.

 

Si pentru ca o femeie stilata isi hraneste privirea si personalitatea cu o cromatica uluitoare, au urmat, pe rand, modele de rochii elegante in nuante de auriu, albastru si violet.

 

Eleganta nu este atributul unei singure culori

 

   

Nu putine au fost piesele vestimentare care au laudat atractia aproape magica a nuantei aurii, transformandu-se pe data in rochii de ocazie pretioase si stralucitoare, incarcate parca de o energie misterioasa care transcende veacurile.

Iar linistitorul albastru si regalul violet, cu intensitatea lor aproape halucinanta, se regasesc, deasemenea, printre nuantele des intalnite in rochiile elegante din colectiile Miss Grey.

 

La urma urmelor, libertatea de a alege ce culoare ti se potriveste este covarsitor de importanta pentru femeia moderna, care nu trebuie sa tina seama decat de propriile gusturi –fin armonizate cu tendintele modei- atunci cand isi alege vesmintele.

 

Ce bine ca gardienii culorilor exista doar in povesti!

 

Missgrey @ May 24, 2017 +