rootfoot

Noul mov al artistului Prince e perfect pentru rochii superbe de seara

In onoarea lui Prince a fost conceputa o nuanta de mov inspirata de pianul acestuia, emblematica pentru stilul unui artist flamboaiant si perfecta pentru rochii superbe de seara care promit sa te invaluie intr-o stralucire hipnotica.

 

Institutul Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor si sistemelor de culori, a decis ca movul lui Prince sa imbogateasca paleta cromatica, conferindu-i oficial longevitate, la un an dupa decesul cantaretului american.

 

    Culoarea mov si Prince, prieteni nedespartiti

     

    Sigur ca si cantecul „Purple Rain” a avut influenta lui in incoronarea artistului Prince drept suveran al imperiului violet, insa cantaretul s-a remarcat intotdeauna prin vestimentatia extravaganta, deseori colorata in bogate nuante de mov.

     

    O nuanta apreciata prea putin si considerata culoarea varstei a treia, prea serioasa sau greoaie, movul a regasit in persoana lui Prince un adevarat cavaler care i-a reabilitat statutul imperial. Iar lumea modei nu a avut decat de castigat.

     

    Movul a fost dintotdeauna culoarea regalitatii. Violetul imperial, realizat dintr-o anumita specie de melci de mare, in orasul antic Tyre, era extrem de costisitor, si asta pentru ca era necesara o cantitate imensa de astfel de melci pentru a putea vopsi o bucata de material. Numai capetele incoronate isi puteau permite asa ceva.

     

    Insa astazi avem la dispozitie piese vestimentare de zi sau rochii superbe de seara in toate nuantele de mov, plus culoarea lui Prince, care a primit numele „Love Symbol #2”, dupa faimosul sau logo.

     

    De ce va fi la moda sa porti rochii superbe de seara mov Prince?

     

    Daca nu ai purtat pana acum la ocazii speciale rochii elegante mov, iti oferim trei motive ca sa incepi s-o faci:

     

    • Rochiile in nuante de mov sunt feminine, stilate si luxoase.

     

    • Movul combina puterea de atractie a altor doua culori cu un impact deosebit: rosu si albastru, pentru un efect uimitor.

     

    • Paleta de nuante mov s-a imbogatit cu o culoare unica, opulenta si misterioasa, asociata legendei pop Prince, numai buna pentru a insufleti tinutele de seara in care iti doresti sa fascinezi privitorii. Intunecata, caracterizata de o profunzime aparte si atingand mai degraba partea din spectrul cromatic asemanatoare culorii prunei, Love Symbol #2 este o nuanta de mov destinata parca unor rochii superbe de seara.



    Iar daca noua alegere cromatica nu te avantajeaza prea mult (tenul deschis si parul blond se impaca mai bine cu nuantele luminoase, pastelate, de lavanda sau lila), oricum vei fi in trend purtand tinute mov. Rafinamentul seducator al culorii preferate de Prince este nemuritor, garantat.

     

    Missgrey @ Aug 24, 2017 +