rootfoot

Cum sa porti rochiile lungi din voal albastru?

Ai remarcat cat de cautate si populare sunt rochiile lungi din voal albastru, in special in sezonul de primavara-vara? In caz ca nu, tocmai ti-am adus la cunostinta acest fapt, iar popularitatea acestor accesorii vestimenare incantatoare nu poate decat sa ne bucure, pentru ca ne ofera o  optiune superba de tinuta festiva, pentru momentele in care ne dorim cu orice pret sa avem o aparitie care sa fie imposibil de trecut  cu vederea. 

rochie-lunga-voal-albastruPerfecte pentru o nunta sau orice alt eveniment festiv din sezonul de primavara-vara, adoptand o tinuta eleganta in aceasta culoare electrizanta este o maniera inedita de a iesi in evidenta si de a starni admiratie. In plus, rochiile lungi albastre reusesc sa flateze in mod universal orice nuanta a pielii, parului si ochilor, integrandu-se cu lejeritate in garderoba ta festiva. O rochie lunga din voal albastru cu accente romantice este la fel de perfecta pentru un eveniment ca si o rochie moderna cu guler arhitectural. Totul depinde de atitudinea ta si de maniera in care alegi sa pori rochia albastra din voal. 

Si poate cel mai bun element care reiese din popularitatea rochiilor lungi albastre din voal este tocmai faptul ca le regasesti intr-o gama variata de stiluri, nuante, design-uri si texturi. Astfel, ai posibilitatea de a alege in functie de personalitatea si preferintele tale, fara sa existe vreun dubiu in ceea ce priveste identificarea modelului perfect pentru tine. Pentru ca ai de unde alege. Daca tocmai te-au pus pe ganduri randurile de mai sus, si vrei sa alegi o rochie lunga din voal albastru pentru urmatoarele evenimente speciale, avem exact ceea ce iti trebuie. 

Rochia lunga din voal albastru Verona este o bijuterie vestimentara, indiferent cat de simpla ar parea la prima vedere. Textura vaporoasa a voalului fin ii confera un aspect diafan, care inglobeaza in farmecul sau vara insasi, iar combinatia dintre delicatetea materialului si culoarea electrizanta creeaza un contrast placut si atragator, care iti va aduce multe complimente. Croita in linie A, rochia albastra lunga din voal accentueaza talia purtatoarei, sporindu-i feminitatea si minimizand orice mic defect te-ar putea deranja.

Bustul fronsat, alaturi de accesoriul de tip evantai din zona umarului asigura o nota de originalitate rochiei lungi din voal, pastrandu-i, simultan, alura simpla si delicata. Perfecta in combinatie cu accesorii de tip color block, precum portocaliu sau corai, cu accesorii in tonuri stralucitoare de auriu sau argintiu, sau cu nuantele nude ori in non-culori, rochia lunga din voal albastru este o piesa vestimentara foarte versatila pe care o poti purta la orice eveniment special, si intotdeauna sa arati diferit. 

Descopera colectiile de rochii lungi din voal marca Miss Grey, si transforma-ti vara intr-o amintire memorabila. 

 

 

 

 

Missgrey @ Jul 22, 2016 +