rootfoot

Rochii elegante scurte care flateaza orice silueta

Pentru ca o femeie sa arate in permanenta impecabil, este necesar sa isi aleaga intotdeauna haine potrivite siluetei si conformatiei sale. Procesul de selectie, insa, implica o investitie de timp si rabdare pe care nu suntem mereu dispuse sa le oferim. Pentru acele zile in care nu ai dispozitia necesara pentru a studia care sunt piesele vestimentare care iti vin cel mai bine, in functie de forma corpului, ti-am pregatit cateva sugestii de rochii elegante scurte care vin bine indiferent de tipul de silueta pe care il ai.

De foarte multe ori se intampla ca un anumit model de rochie eleganta scurta sa ne atraga atentia, dar rezistam impulsului de a o cumpara tocmai pentru ca nu suntem deloc sigure daca ni se potriveste sau nu. Shopping-ul poate deveni de-a dreptul obositor, atunci cand probezi zeci de rochii pentru a observa care iti vine mai bine. Ei bine, afla ca nu esti obligata sa te torturezi in acest fel! Exista croiuri special gandite astfel incat sa puna in valoare formele corpului si sa ascunda defectele, indiferent de forma corpului. De aceea, e necesar sa ai cel putin o astfel de piesa in garderoba ta.

Femeile tind, in general, sa imbrace articole vestimentare largi si fara forma, ca sa diminueze anumite defecte ale siluetei. Acest lucru echivaleaza cu un cerc vicios, pentru ca cele mai multe aleg sa nu mai acorde niciun fel de importanta felului in care se imbraca. Iar rochiile elegante scurte devin aproape un subiect tabu. Chiar daca ai silueta in forma de para, androgina, sau clepsidra, poti purta rochii elegante scurte. Trebuie doar sa alegi acele modele care se potrivesc oricarei conformatii.

Rochia Bliss, cu bust fronsat si aplicatie aurie in talie, face parte din aceasta categorie. Confectionata din voal semi-transparent intr-o superba nuanta de turcoaz, are avantajul de a ascunde soldurile mari, de a evidentia subtil un bust de orice tip, de a conferi iluzia taliei suple si de a crea un efect de subtiere, datorita pliurilor specifice materialului vaporos. Jocul de transparente sporeste senzualitatea, iar modelul asimetric iti confera un aer chic si modern simultan. Cand ai nevoie de o tinuta versatila si care iti vine cu siguranta bine, rochia eleganta scurta Bliss este optiunea ideala!

rochie-eleganta-scurta

Rochia Rose Marie, fabricate din voal de culoare mov, cu bust fronsat si cu o aplicatie fina din dantela roz in zona decolteului, este un alt model de rochie eleganta scurta care are capacitatea de a flata orice tip de silueta. Asocierea dintre materiale si culorile folosita ii confera un aer romantic, potrivit acestui sezon. Poti purta aceasta rochie eleganta scurta atat la petreceri, cat si la iesirile simple in oras, pentru ca, in functie de creativitatea ta si de modul in care o accesorizezi, o poti transforma intr-o tinuta de ocazie sau intr-una de zi.

rochie-eleganta-scurta

Orice femeie are nevoie de cel putin o astfel de piesa vestimentara in garderoba. Daca te-ai convins, acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti din varietatea derochii elegante scurte, croite astfel incat sa se potriveasca oricarei conformatii, pe acelea care iti plac cel mai mult! 

Missgrey @ Sep 18, 2014 +