rootfoot

Ce modele de rochii lungi poti purta in adolescenta

Mereu auzi spunandu-se ca trebuie sa te imbraci potrivit varstei tale, dar ce inseamna asta de fapt? Ca nu poti purta modele de rochii lungi daca nu ai peste douazeci de ani (cum ar spune bunica, de exemplu), dar ca nu poti purta nici rochii scurte, prea scurte (cum ar spune aceeasi bunic? adorabil de conservatoare, de altfel convinsa ca lungimea perfecta a unei tinute ideale pentru o domnisoara este cea care se opreste cu jumatate de palma deasupra genunchiului)? C? tinerele nu ar trebui sa poarte rochii in nuante prea inchise, dar nici culori prea puternice sau incitante, ci mai degraba pasteluri?

 

Lasand la o parte faptul ca in spatele oricarei femei stilate a fost candva o adolescenta dornica sa experimenteze vestimentar, incercand efectul unei game diversificate de tinute, cel mai bine ar fi ca sfaturile in materie de moda ale bunicii sa fie primite cu multumiri, dar nu neaparat urmate.

 

Exista si ocazii unde adolescentele pot purta modele de rochii lungi

 

Mult asteptate si planificate, micile petreceri ale adolescentilor, care celebreaza fie o aniversare, fie pur si simplu… plecarea parintilor de acasa pentru cateva zile, sunt ocazii excelente pentru ca tinerele domisoare sa poarte niste tinute putin mai elaborate. Dar nu rochii lungi de seara, bineinteles.

 

Momentele potrivite pentru astfel de tinute sofisticate sunt petrecerile de sfarsit de an scolar, banchetul sau poate o petrecere de nunta. Un look diafan, de printesa, conferit de unul din modelele de rochii lungi elegante ales in functie de silueta si de preferintele tale, te va scoate in evidenta cu delicatete si-ti va asigura o multime de amintiri placute.

 

Cum alegi la 16 ani cele mai potrivite rochii lungi de seara?

 

   

Tii minte ce spunea bunica? Nu purta nuante inchise, sobre. Adevarul este ca ai destul timp sa te imbraci in rochii negre, maro sau bleumarin, insa e posibil ca tonurile vesele, proaspete si indraznete sa se regaseasca din ce in ce mai putin in garderoba ta pe masura ce vor trece anii. In plus, tenul tau proaspat si luminos va fi mult mai bine pus in valoare de rochii lungi de seara in nuante de roz pudra, verde menta, galben pal, lila sau bleu deschis.

 

In ce priveste designul rochiei de ocazie, exista cateva elemente pe care deocamdata ar fi recomandat sa le eviti, precum decolteul adanc sau corsetul, in favoarea transparentelor delicate si a unor linii fluide, vaporoase. O combinatie de dantela brodata cu model floral si voal in nuante blande va fi cu siguranta castigatoare, iar tinuta ta va corespunde atat varstei, cat si unor gusturi din cele mai pretentioase.

 

Missgrey @ Jul 27, 2017 +