rootfoot

Trei modele de rochii elegante, ideale pentru sarbatorile de Paste

Traditia spune sa ne pregatim un nou rand de haine inaintea sarbatorilor de Paste, ca simbol al purificarii corpului si sufletului. De aceea, pentru ca suntem siguri ca abia astepti sa respecti datina strabuna (oricum ti-ai fi improspatat garderoba, dar asa cumparaturile par sa aiba un temei si mai puternic), iti prezentam trei modele de rochii elegante, ideale pentru a le purta de Paste, acasa, la masa cu familia, sau la restaurant, la petrecerea cu prietenii. E bine ca in aceste zile sa-ti pastrezi o imagine sic, dar in acelasi timp decenta, care sa impresioneze prin stil si feminitate si in niciun caz sa nu socheze prin alegeri vestimentare prea indraznete.

 

 

Rochii de Paste potrivite pentru masa in familie

 

 

Daca in familia ta se strang la masa traditionala de Paste toate rudele, inclusiv bunicii sau matusile mai in varsta, va trebui sa ai mare grija la tinuta pe care o alegi. Asta inseamna ca nu o sa te imbraci ca pentru o iesire in club, ci in asa fel incat sa-ti pui frumusetea in valoare intr-o maniera delicata, care nu lasa la vedere nici prea multa piele si nici nu atrage atentia exagerat, prin culori stridente sau texturi stralucitoare.

 

Poarta acele modele de rochii cu croiala in A, care flateaza silueta si arata incantator chiar si cu o pereche de balerini confortabili, nu de alta, dar daca soacra ta te va ruga sa o ajuti putin la bucatarie, niste pantofi cu toc sunt departe de a fi incaltamintea adecvata. Dintre cele mai frumoase rochii de Paste noi iti recomandam rochia Megan, o piesa vestimentara care imbina designul deosebit, remarcabil datorita voalului fronsat de un bordo intens, cu o croiala fluida, usor de purtat in diverse situatii.

 

In cazul in care alegi sa petreci Pastele impreuna cu prietenii la restaurant, mizeaza pe rochii elegante cu o croiala lejera, de lungime medie. Cromatic, un efect spectaculos il vor avea acele tinute de Paste in nuante de rosu, precum confectionata din triplu voal de calitate superioara. Detaliul floral din zona bustului iti confera o alura sic care va rezona de minune cu buna ta dispozitie.

 Rochia Milly Rosie

Pentru un plus de feminitate si un aer jucaus, ti se potriveste perfect rochia Lucy neagraun model care reinventeaza mica rochita neagra, ideala pentru cele mai diverse ocazii. Modelul surprinde placut prin insertiile spectaculoase de tul cu buline si inimioare din partea superioara a bustului si de la maneci, iar accesorizat cu clasicii stiletto negri se va transforma intr-o tinuta impecabila pentru astfel de ocazii festive.

 Rochia Lucy Neagra

Alege din colectia Miss Grey acele modele de rochii elegante  in care doresti sa-ti petreci zilele speciale de Paste, si arata-ti respectul pentru traditie purtand tinute care se disting prin farmec si sofisticare.

Missgrey @ Mar 29, 2018 +