rootfoot

Tinute office sofisticate pentru femeile elegante si active

Este imperios necesar ca in garderoba noastra sa se regaseasca cel putin o tinuta office. Foarte multe dintre activitatile noastre zilnice presupun adoptarea unui anumit cod vestimentar, de care trebuie sa tinem cont daca ne dorim o imagine impecabila, care sa contribuie la afirmarea personala in relatia cu celelalte persoane din jur. Ce facem, insa, in momentul in care constatam ca outfiturile noastre devin plictisitoare? Chiar daca la nivel general foarte multa lume considera ca stilul office este unul nepermisiv, trebuie sa stii ca lucrurile nu stau deloc asa. Exista foarte multe piese vestimentare sofisticate care se incadreaza in stilul office, si despre ele vom vorbi in acest articol. 

Atunci cand ne gandim la acest stil vestimentar, primele lcururi care ne vin in minte sunt camasile albe, fustele creion negre, si pantalonii eleganti, eventual sacourile. Cele mai multe doamne si domnisoare sunt foarte reticente atunci cand se pune problema schimbarii gamei cromatice a tinutelor office, si acest lucru se intampla din mai multe motive: avem, pe de o parte, teama de a iesi din cadrul regulilor nescrise ale modei, si, pe de alta parte, teama de a nu fi aratate cu degetul. Insa pierdem din vedere faptul ca aparitiile ridicole exista numai in momentul in care nu combinam intelept piesele vestimentare pe care le alegem pentru a ne compune tinuta. Singurele criterii de care trebuie sa tinem cont sunt limitele bunului gust; iar aceste limite se refera la faptul ca trebuie sa acordam atentiei felului in care o anumita haina ni se potriveste sau nu. Daca nu arata bine pe noi, si in loc sa ne ascunda defectele parca le pune si mai mult in evidenta, atunci mai bine stam departe, chiar daca ne place enorm.

Daca iti doresti sa te remarci prin adoptarea unor tinute office sofisticate, doua lucruri trebuie schimbate: in primul rand, materialele pieselor vestimentare care iti compun tinuta office si, in al doilez rand, cromatica. Adopta tinute-officemateriale sofisticate, precum dantela, matasea, sau catifeaua, in culori puternice sau pastelate, iar tinutele tale office vor cunoaste o reimprospatare si un plus de noutate care va avea numai efecte pozitive asupra ta. Iata ce tinute office sofisticate ti-am pregatit in ultimele colectii de toamna:

Pentru femeile care se caracterizeaza ca fiind elegante, rafinate, stilate si totusi sobre si active, am creat compleul superb Margot, alcatuit din pantaloni eleganti cu vipusca din piele ecologica de culoare neagra, si dintr-un sacou elegant deosebit de feminin. Compleul este confectionat din catifea pretioasa in tonuri rafinate de rosu bordo, culoare care confera acestei tinute un aer deosebit de sofisticat si elegant. Poti purta acest compleu fie ca si in sugestia de prezentare de mai jos, fie separat. Spre exemplu, daca vei combina sacoul elegant cu o fusta conica si pantofi cu toc inalt, vei crea o tinuta office rapida si plina de stil. De asemnea, pantalonii office din catifea cu insertiile din piele, care ii confera un aer deosebit de chic, pot fi asortati cu o bluza sau o camasa eleganta si vei obtine o imagine de efect pentru intalnirile de afaceri sau zilele la birou. 

tinute-office

Daca iti doresti o tinuta office in culori mai calde si mai apropiate de normele deja cunoscute ale acestui stil vestimentar, iti recomandam cu caldrua compleul Duo, alcatuit din fusta conica midi cu vipusca din piele ecologica, si dintr-o bluza eleganta cu vipusca din piele, ambele confectionate din stofa intr-o superba nuanta de bej. Poti purta piesele acestui compleu fie impreuna, fie separat, combinate in functie de creativitatea si nevoile tale. Ceea ce este sigur, insa, e faptul ca vei obtine un look office admirabil, non-conformist, chic si modern, care se datoreaza design-ului in tendinte si atentiei acordata detaliilor. 

Daca iti doresti sa iti einventezi stilul, intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti cele mai frumoase si moderne tinute office, create special pentru a te pune in evidenta! 

Missgrey @ Oct 18, 2014 +