rootfoot

Vrei rochii la reducere? Perfect! Avem promotii la tinute de ocazie

Ce-ar fi viata unei femei elegante fara ocaziile de a-si cumpara modelele preferate de rochii la reducere, nu stim si nici n-o sa te lasam sa afli prea curand. Ba chiar am improspatat sectiunea de promotii la tinutele de ocazie Miss Grey cu cateva rochii de seara lungi, midi si scurte, care abia asteapta sa fie purtate la petreceri si evenimente speciale.

 

Cu siguranta stii deja cum sa faci cumparaturi istete, dar nu strica niciodata sa rezumam aceasta tehnica deosebita intr-un mic ghid pe care te invit sa-l consulti mai jos:

 

 

     

    Mini-ghid de cumparaturi istete

     

    Abordarea promotiilor intr-un mod istet inseamna sa-ti folosesti eficient bugetul alocat pieselor vestimentare, pe haine casual sau modele de rochii de ocazie fabuloase, fara ca vreun sentiment de regret sa te incerce dupa aceea. De aceea ai nevoie de cateva pregatiri inainte sa explorezi magazinele fizice sau online.

     

    • Verifica-ti mai intai garderoba

     

    Stii ca uneori mai descoperi prin sifonier, in spatele vreunui raft mai putin folosit, cate o rochita sau o fusta de care nu doar ca ai uitat complet, dar e numai buna de purtat? Ca sa eviti situatiile de genul acesta, e nevoie de o trecere riguroasa in revista a tinutelor tale, fie ele de zi sau de seara.

     

    • Fa-ti o lista cu hainele de care ai nevoie, dar nu te forta s-o respecti

     

    Dupa ce verifici garderoba, cel mai simplu este sa notezi exact necesitatile imediate in materie de piese vestimentare: o geanta, cateva rochii la reducere pentru birou, o rochie eleganta pentru petrecerea companiei sau pentru botezul fiicei unei prietene, si asa mai departe. Dar nu uita ca lista are doar un scop informativ.

    Ai descoperit o rochie lunga cu volane exact in nuanta aceea fascinanta de albastru care-ti sta atat de bine, dar… nu e pe lista? Cumpar-o.

    Nu ai gasit nicio tinuta potrivita pentru o intalnire de afaceri? Nu cumpara una care nu prea-ti place, doar pentru ca e la reducere.

     

    • Iti place o rochie versus Ai nevoie de o rochie

     

    Nu uita! Daca iti place, dar nu ai nevoie de o rochie de seara, sigur vei gasi candva ocazia perfecta ca sa o porti, insa daca ai nevoie chiar si de o simpla fusta, dar nu iti place, vei gasi mereu scuze ca sa o faci uitata in sifonier.

     

     

    Rochii la reducere din colectiile Miss Grey

     

    Si pentru ca ne-am sincronizat atat de bine, tu cu pofta de chilipiruri si noi cu promotiile, iata ce modele de rochii la reducere ti-am pregatit: tinute superbe de vara pentru petreceri de nunta sau botez, rochii sexy pentru ocazii speciale si, bineinteles, rochii de toamna elegante pentru evenimentele deosebite din lunile urmatoare.

    Missgrey @ Sep 11, 2017 +