rootfoot

Rochii de seara scurte si lungi in culori feminine

Fie ca preferi rochiile de seara scurte, fie rochiile de seara lungi, culoarea joaca un rol esential in alegerea modelului perfect, care sa iti confere increderea necesara pentru a avea o aparitie care sa iti atraga complimentele tuturor invitatilor. Selectia unei rochii de seara perfecte nu se rezuma exclusiv la a opta pentru un model care sa te avantajeze din punct de vedere fizic, din perspectiva croielii si a design-ului. Exista o serie de factori care impreuna conteaza in proportii egale in definirea rochiei de seara ideale pentru tine. Este vorba despre stil, despre textura si despre culoare. 

rochie-de-seara-lunga-rozAtunci cand iti alegi rochiile de seara scurte sau lungi pentru garderoba ta festiva, aminteste-ti intotdeauna ca nu mereu ceea ce iti place ti se si potriveste, asa ca ai grija sa nu te lasi captivata de multutdinea de modele existente. Incearca sa iti cunosti foarte bine constructia corpului, avantajele si dezavantajele pe care le ai si sa iti raportezi preferintele la aceste aspecte. Altfel, risti sa nu ai parte de o aparitie atat de surprinzatoare in sens pozitiv pe cat iti doresti. Daca te raportezi in permanenta la tine, atunci vei reusi cu siguranta sa iti alegi o rochie de seara care sa te flateze si care sa impresioneze orice privitor. 

Pentru ca si asa este suficient de dificil sa iti alegi textura si croiala potrivita, ti-am pregatit doua recomandari de rochii de seara scurte si rochii de seara lungi in culori delicate si feminine, care au capacitatea de a flata orice nuanta a tenului, parului si a ochilor, fiind universal incantatoare. Te invitam sa te inspiri din modelele pe care ti le propunem si sa te bucuri de farmecul rochiilor de seara marca Miss Grey:

Confectionata integral din dantela cusuta cu fir irizant, rochia de seara scurta Amira impresioenaza prin design-ul conic, care ii ofera capacitatea de a-ti urmari discret liniile corpului, accentuandu-ti formelerochie-de-seara-scurta-dantela feminine, si prin culoara deosebit de delicata. Nuantele pastelate de somon, in combinatie cu auriul firului irizant, transforma rochia de seara scurta din dantela intr-un accesoriu vestimentar ce atrage atentia printr-o simplitate si o eleganta iesite si comun. Simplu de purtat si de accesorizat, rochia de seara scurta are avantajul de a se adapta unei vaste categorii de evenimente, astfel ca reprezinta o achizitie pe care nu o vei regreta. 

Daca preferi rochiile de seara lungi, iti recomandam rochia Verona. Confectionata din voal fin in cele mai delicate si feminine tonuri de rose-quartz (care este si una dintre cele doua culori ale anului 2016), rochia de seara lunga cu bust fronsat si detaliu de tip evantai in zona umarului reuseste sa iti puna in valoare silueta prin croiala de tip A-line. In plus, culoarea pastelata are capacitatea de a flata orice tip de silueta, in vreme ce detaliile din zona bustului atrag atentia asupra taliei tale, conferindu-i, in acelasi timp, doza necesara de originalitate pentru a atrage atentia tuturor privitorilor. 

Te invitam sa iti alegi rochiile de seara scurte sau lungi favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site, cu ajutorul carora sa impresionezi la orice eveniment!

Missgrey @ May 08, 2016 +