rootfoot

Verde smarald, pentru momente de neuitat

Sunt zile in care simti nevoia sa evadezi din cotidian, si sa faci ceva diferit, care sa iti confere senzatia ca esti, cel putin pentru o perioada determinata de timp, cea mai speciala. De multe ori, alegi sa te complaci in plictiseala si rutina, doar pentru ca nu ai nicio idee despre ce ai putea sa faci ca sa alungi aceasta stare. Si de fiecare data, raspunsul se afla... in dulapul tau. Ia-ti iubitul, sau cea mai buna prietena, alege-ti o rochie de catifea verde smarald ca si tinuta, si petrece cateva ore la o ceainarie rafinata, sau un local linistit, cu specific diferit fata de ceea ce obisnuiesti sa frecventezi in general, si iti garantam ca vei avea parte de niste momente de neuitat si de o experienta pe care cu siguranta vei simti nevoia sa o repeti.

rochie-catifea-verde-smarald

Zilele de iarna sunt mult mai dificil de diversificat, pentru ca si optiunile, si activitatile tale sunt limitate si conditionate in principal de frigul de afara. Cerul gri, oamenii grabiti si incruntati care trec plictisiti si ingandurati pe strada din fata ferestrei tale - toate aceste elemente iti induc o stare de nostalgie care uneori poate deveni deranjanta. De aceea, buna ta dispozitie depinde in totalitate de tine. Nu trebuie sa fii un geniu in creativitate, si nici sa ai cele mai iesite din comun iei cu putinta pentru a rupe monotonia de zi cu zi... E suficient sa stii ce iti doresti, si sa alegi cea mai simpla cale pentru a obtine acest lucru.

Pentru ca e frig, ne dorim sa avem parte de un loc cald, in care putem sa ne mentinem o stare melancolica placuta si sa ne bucuram de micile placeri ale vietii, pe care le ignoram de obicei. Exista atat de multe localuri si spatii cu un specific diferit fata de marea majoritate, unde te poti simti exceptional, incat iti va fi dificil sa alegi. In fiecare moment critic, aminteste-ti ca esti speciala. Aminteste-ti ca esti unica, si alege sa exteriorizezi acest lucru. Cum? Nu trebuie nici sa scrii, nici sa compui muzica, sau poezie, trebuie doar sa exprimi intr-o maniera simpla ceea ce simti, ceea ce esti.

O rochie verde smarald este aliatul tau de incredere in astfel de momente. Materialul pretios, intro culoare sofisticata, design-ul simplu si de efect, toate acestea iti vor reflecta personalitatea si starea de spirit, transmitand tuturor privitorilor delicatetea si feminitatea ta. Nu numai ca te vei simti tu insati exceptional, dar te vei afla si in centrul atentiei, indiferent de locatia in care alegi sa iti petreci timpul. Bucura-te de un ceai, un croissant dulce si o atmosfera boema, intr-un cadru romantic, alaturi de o persoana draga, si monotonia va fi alungata. Impartaseste-le si altora secretul fericirii tale, sau pastreaza-l numai pentru tine, si traieste-ti visul verde smarald in universul inghetat al iernii

Missgrey @ Dec 04, 2014 +