rootfoot

Cele mai frumoase rochii de iarna

rochie-de-iarnaAtunci cand natura insista sa te indispuna pentru o perioada lunga de timp, buna ta dispozitie depinde numai si numai de tine. Ploaie, asfalt umed si vant rece, oameni grabiti si mohorati,rochie-de-iarna toate aceste elemente pot, pentru o perioada lunga de timp, sa iti afecteze buna dispozitie. Stiai cat de puternica esti tu, insa? Stiai ca ai posibilitatea sa iti inseninezi zilele fara sa te simti dependenta in niciun fel de conditiile de afara? Odata ce esti constienta de faptul ca tinutele pe care le porti iti influenteaza starea, in masura in care te simti sau nu bine in ele, frumoasa, speciala, ai automat capacitatea de a-ti modela viata si de a crea momente fericite chiar si atunci cand ploaia si frigul nu mai contenesc de o luna de zile. 

Decembrie. Vremea mainilor reci, a tacerilor, a ceaiurilor si a cafenelelor. Si a zapezii. Cam asta este perceptia si cam acestea sunt asteptarile noastre de la acest anotimp. Dintr-un motiv sau altul, anul acesta suntem private de bucuria si nostalgia albului de afara, spiritul nostru fiind nevoit sa supravietuiasca ploilor si unor conditii meteo care ar fi trebuit sa se desfasoare cu o luna, doua in urma. Chiar daca gandul ne intristeaza putin, hai sa alungam orice emotie negativa, sa lasam deoparte orice tentativa de deprimare si sa ne simtim in elemntul nostru: frumoase, delicatre, feminine, unice, speciale. Si pentru asta, avem o reteta deosebit de simpla: iti punem la dispozitie cele mai frumoase rochii de iarna, pe care sa le achizitionezi si sa le porti in functie de momente si nevoi, astfel incat sa ai parte numai de momente fericite. 

Iarna, chiar si asa, anormala, este sezonul ideal pentru a-ti imbraca trupul in catifea sofisticata. Imbraca-te intr-o rochie de catifea verde smarald, fara maneci, si atrage toate privirile la opera, la un restaurant pretentios, la o petrecere de sezon sau la o iesire alaturi de persoanele speciale din viata ta. Nu numai ca te vei simti deosebit de atragatoare si fericita, dar vei reusi sa devii centrul atentiei tuturor persoanelor din jurul tau. Si ce accesoriu poate incalzi mai mult inima unei femei decat admiratia celorlalti, in zile asa de friguroase?

Subliniaza-ti feminitatea si delicatetea cu ajutorul unei rochii de iarna din catifea neagra, cu pietre pretioase la baza gatului, indiferent de momentul zilei sau de evenimentul la care vrei sa o porti. Rochia eleganta de iarna Heyla iti va fi aliatul de incredere in ceea ce priveste fericirea ta din fiecare zi a saptamanii. 

 

Missgrey @ Dec 09, 2014 +