rootfoot

Trend report: rochii elegante si de ocazie la moda in 2017

De cateva zile, incercam sa gasim un cuvant care sa defineasca cel mai bine trendurile anului 2017. Dupa multe incercari, am conchis ca cea mai relevanta descriere este indrazneala. Pentru ca in 2017, inainte de orice, ai nevoie de o atitudine puternica si increzatoare pentru a completa tinutele in culori explozive. Dupa o vara in care minimalismul anilor 90 a fost extrem de popular, iarna aceasta in topul preferintelor creatorilor de moda se regasesc articolele vestimentare cu talia foarte bine accentuata, cu volum augmentat, in culori joviale. In 2017, ai ocazia sa indraznesti sa explorezi noile trenduri si sa stralucesti in fiecare moment prin tinutele tale. Hai sa vedem, insa, ce tipuri de rochii elegante si de ocazie sunt la moda in noul an, pentru a ne pregati cum se cuvine pentru urmatorul eveniment special:

 

Rochii elegante si de ocazie in culori vibrante

 

Primul aspect caruia avem tendinta sa ii acordam atentie in momentul in care alegem o rochie eleganta sau de ocazie este culoarea. Incepand de la Pantone, autoritatea de renume mondial in ceea ce priveste rochie eleganta de ocazie neagraculorile, aflam ca 2017 sta sub auspiciile tonurilor de greenery - adica verde de primavara, o nuanta intensa, joviala, care inspira optimism si incredere. Astfel, pentru a fi in ton cu moda in acest an, se recomanda sa optam pentru rochii elegante si de ocazie in tonuri electrizante, puternice, in contradictie cu anul precedent care a stat sub semnul pastelurilor. Spre exemplu, rochia de ocazie scurta Viviane este o alegere mai mult decat inspirata de care iti recomandam sa profiti. Fiind confectionata integral din dantela brodata manual, rochia eleganta se remarca prin culoarea indrazneata si vibranta: tonurile de albastru imperial se imbina perfect cu textura luxurianta a dantelei si cu design-ul creat special pentru a-ti sublinia formele feminine, creand un accesoriu vestimentar deopotriva feminin si sofisticat. 

 

Jocurile texturale si rochiile de ocazie scurte

 

rochie eleganta si de ocazie 2017Un alt element definitoriu pentru trendurile acestui an consta in imbinarea creativa si unica a texturilor. Cele mai frumoase rochii elegante si de ocazie pe care le poti purta in 2017 se vor face remarcate prin jocurile de texturi care vor conferi o nota unica accesoriilor vestimentare festive. Colectia de iarna Miss Grey itereaza acest trend imbinand armonios catifeaua fina cu aplicatiile de pene sau cu franjurii si margelele, in superbele rochii elegante Vanda, Kari si Donatella. Perfecte pentru petreceri formale, semi-formale sau informale, rochiile de ocazie si elegante Miss Grey care impresioneaza prin imbinarea creativa si unica a celor mai inedite texturi trebuie sa se regaseasca in garderoba ta. 

 

Rochii elegante scurte care iti accentueaza talia

 

Feminitatea este valorificata in acest an prin evidentierea taliei, in special in ceea ce priveste rochiile elegante si de ocazie. De aceea, alegerile tale pentru evenimentele speciale trebuie sa fie orientate inspre rochitele care iti accentueaza silueta si talia. Miss Grey iti pune la dispozitie sute de modele de rochii elegante si de ocazie croite special pentru a-ti valorifica talia, prin diferite tipuri de croiala: incepand de la cea conica si pana la cea in linie A, de lungimi diferite, in texturi care mai de care mai impresionante, rochiile de ocazie Miss Grey aduc impreuna toate elementele care definesc o tinuta de succes in 2017. 

 

 

Missgrey @ Jan 09, 2017 +