rootfoot

Ghid Fashion: Cum sa te imbraci de sarbatori?

Timp de mai bine de o luna de zile, ne-am agitat pentru sarbatorile de iarna, si ne-am dorit ca acestea sa fie perfecte. Vrem sau nu sa credem, prima parte a acestora a trecut rapid. Suntem convinsi ca ai avut un Craciun de poveste, si chiar daca spiritul odihnei inca nu ter-a parasit, e timpul sa te gandesti serios la petrecerea de Revelion, moment mult-asteptat de catre femeile din intreaga lume.

Moment mult mai semnificativ decat sarbatorile care tocmai au trecut  - ar spune unii - trecerea dintre ani trebuie sarbatorita asa cum se cuvine, astfel incat semnificatia importanta sa ii fie marcata in sensul deplin. Si odata ce stii cum iti vei petrece Revelionul, e imperativ sa te gandesti serios la tinuta pe care o vei purta in aceasta noapte deosebita. Ca sa fii perfecta, ti-am pregatit un ghid fashion care vizeaza tinutele de sarbatori, din care sa te inspiri in alegerea tinutei:

Poate te intrebi de ce ai nevoie de un ghid pentru a-ti alege tinuta de Revelion... oricum, in fiecare an te-ai descurcat si fara un asemenea material si fara niciun sfat de la prietene sau cunostinte sau profesionisti... Ei bine, raspunsul este strans legat de raportul dintre asteptarile pe care tu le ai de la imaginea ta la o astfel de ocazie si resursele vestimentare si financiare pe care le ai la dispozitie. Foarte putine femei sunt constiente de faptul ca, folosindu-se de bugete mai mult decat rezonabile, pot obtine aparitii spectaculoase atunci cand ocazia o cere sau, de ce nu, pentru... un moft personal. De aceea, ne simtim datori sa iti livram cateva mici trucuri de stil cu investitii mici, pe care sa le folosesti astfel incat sa ai parte de cea mai frumoasa noapte din an, alaturi de cei dragi. 

Ghidul vestimentatiei de sarbatori este structurat pe doua mari directii: pe de o parte, iti prezentam fiecare tip de silueta, cu trasaturile generale, caracteristicile specifice, si recomandarile in materie de tipuri de haine care avantajeaza fiecare categorie in parte, sugerandu-ti, bineinteles, cateva tinute concrete.

Pe de alta parte, stim ca silueta nu este singurul element de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa aratam perfect la un eveniment, astfel ca te sfatuim ce sa porti la petrecerea de Revelion tinand cont de locatia in care acesta se desfasoara. Chiar daca rochia ta de Revelion iti vine perfect, efectul este anulat complet daca aceasta nu este in acord cu locul si atmosfera petrecerii. Ambele categorii ale ghidului sunt insotite de reocmandari specifice de tinute: rochii de revelion, salopetre elegante, rochii de seara scurte si lungi, toate acestea menite sa iti flateze silueta si sa te scoata in evidenta la petrecerea dintre ani. 

 

Missgrey @ Dec 29, 2014 +