rootfoot

Ce rochii de nunta sa porti toamna aceasta?

Vara are foarte multe avantaje in ceea ce priveste optiunile pe care pe avem in materie de tinute si vestimentatie. Fie ca vorbim despre outfituri casual, elegante sau de ocazie, nu ramanem niciodata in impas, pentru ca avem o multime de variante pentru care putem opta. Odata cu venirea toamnei, insa, foarte multe femei raman in impas atunci cand trebuie sa isi creeze tinutele de zi cu zi. Sa nu mai vorbim despre cele de ocazie. In sezonul rece, atunci cand ne alegem rochiile, trebuie sa tinem cont atat de factorii meteorologici, cat si de tendintele in materie de croiuri si culori, si de materialele potrivite anotimpului. De aceea, alegerea unei tinute de ocazie devine problematica. Miss Grey iti vine in ajutor, recomandandu-ti modele de rochii de nunta pe care sa le porti in aceasta toamna.

Evenimentele deosebite din viata noastra nu dispar nici in sezonul rece, chiar daca frecventa unor astfel de ocazii scade considerabil. De aceea, este important ca atunci cand ne schimbam garderoba si investim in piese de toamna, sa ne asiguram ca din dulap nu ne lipsesc nici cateva rochii de nunta. Cu siguranta nu ne dorim sa primim o invitatie din partea celei mai bune prietene, si sa riscam sa nu-i fim alaturi pentru ca nu stim ce sa purtam. Sau, si mai rau, sa avem o aparitie caraghioasa pentru ca nu am avut timp sa ne alegem rochia de nunta potrivita.

In ceea ce priveste rochiile de nunta, si toate tinutele de seara in general, tendintele acestui sezon vin cu elemente de noutate: spre deosebire de anii precedenti, toamna lui 2014 se remarca printr-o invazie cromatica: se poarta tonurile si nuantele vibrante, puternice, precum albastru, verde, mov sau clasicul negru; aplicatiile neo-romantice, materialele vaporoase si elegante, modelele care contin elemente ce creeaza iluzii optice si aduc un plus de confort (cum ar fi gulerele transparente ale rochiilor, cunoscute sub numele de “illusion neckline”) – sunt doar cateva dintre cele mai importante trenduri care vizeaza rochiile de nunta potrivite sezonului.

Pentru ca Miss Grey este intotdeauna la curent cu modificarile aparute in materie de moda, ti-am pregatit, in colectia de toamna, cateva superbe rochii de nunta pe care sa le poti purta astfel incat sa arati ireprosabil:

Daca esti o fire mai practica, ce nu are rabdarea necesara pentru a se gandi la toate detaliile ce vizeaza accesorizarea si combinarea pieselor care compun tinuta de ocazie, iti recomandam rochia Enia. Culoarea negru a voalului din care este confectionata o transforma in optiunea ideala pentru femeile care se regasesc in descrierea anterioara. Este, probabil, inutil sa mai mentionam faptul ca eleganta si misterul pe care aceasta culoare le inspira nu dispar niciodata. Aplicatia aurie si complexa de pe piept, alaturi de centura subtire din talie, in aceeasi nuanta, sporesc pretiozitatea rochiei de nunta. Cu aceasta piesa vestimentara, categoric nu vei da gres la un astfel de eveniment!

rochie-de-nunta

Rochia Queen, confectionata din voal de matase albastra, este sugestia noastra pentru femeile care prefera sa se remarce prin alinierea cu tendintele in materie de moda. Culoarea vibranta iti va garanta cu siguranta o aparitie de neuitat si de invidiat. Rochia se remarca prin detaliile din dantela de pe maneci, liniile dulci ale decolteului creat prin juxtapunerea materialului, si o centura care evidentiaza subtil talia. Alege-o pentru un look de-a dreptul regal!

rochie-de-nunta

Pe www.MissGrey.ro, ai parte de o varietate de modele de rochii de nunta pe care sa le porti la astfel de ocazii speciale care apar toamna aceasta. Viziteaza-ne cu incredere, si alege-o pe cea care iti place cel mai mult!  

 

 

 

Missgrey @ Sep 19, 2014 +