rootfoot

Doua moduri in care poti purta o rochie rosie midi eleganta

 

Una dintre cele mai incapatanate dileme vestimentare ale femeilor este cea care ne face sa ezitam inainte de a purta o rochie rosie midi eleganta la un eveniment de zi, in locul unei rochii casual mai putin indraznete.

 

Se stie ca rochiile rosii nu se sfiesc sa strige pur si simplu „Priviti-ma!”, putand fi uneori chiar intimidante si poate prea intense pentru anumite ocazii, insa modelul potrivit de rochie rosie eleganta poate fi purtat atat in tinute de seara, cat si ca o piesa casual.

 

Daca textura materialului din care este realizata e de calitate, fara a parea prea festiva, daca liniile sunt simple si designul feminin, fara sa dezgoleasca prea multa piele, atunci inseamna ca ai o rochie rosie midi eleganta 2 in 1: de zi si de seara.

 

 

Cum porti rochia rosie midi eleganta in tinute de zi

 

E drept ca tendintele sezonului de toamna-iarna 2017 sustin tinutele „all red” (exact, moda acestui an te vrea imbracata in rosu din cap pana in picioare), insa noi iti propunem o varianta mai „soft”, in care rochia rosie midi eleganta este piesa principala a unui look de zi.

 

Daca vrei sa o porti la birou, alege una cu o croiala care imbratiseaza formele fara a fi prea mulata, sau cu fusta in forma literei A. Imblanzeste intensitatea rosului cu un blazer negru sau gri si renunta la pantofii cu toc in nuante metalice in favoarea unor pumps nude, botine sau cizme negre.

 

Pentru evenimente speciale de zi, vernisaje, conferinte sau o petrecere de cocktail, completeaza tinuta cu o poseta cu barete si inlocuieste blazerul cu un pardesiu camel sau chiar in nuante pale de roz.

 

Cum porti rochia rosie midi eleganta in tinute de seara

 

La evenimentele speciale de seara rochia rosie midi, chiar daca nu exceleaza prin detalii excentrice sau elemente stralucitoare, insertii de dantela, paiete sau decupaje seducatoare, poate sta la baza unei tinute de o eleganta impecabila, bineinteles, cu accesoriile potrivite.

 

Seara intra in scena pantofii stiletto, preferabil in nuante de auriu, argintiu sau rosu. Deasemenea, vei inlocui poseta cu un clutch finut, intr-o culoare care se armonizeaza cu tinuta, negru, bej sau nuante metalice. In ce priveste bijuteriile, daca la tinuta de zi ai lasat rochia rosie sa capteze toata atentia, acum poti adauga cateva bijuterii, fara sa exagerezi totusi, mai ales daca in designul rochiei se regasesc elemente care incarca imaginea: volane sau broderii.

 

Missgrey @ Oct 18, 2017 +