rootfoot

Cum accesorizezi o rochie eleganta mov pruna pentru siluete plinute?

O rochie eleganta mov pruna se dovedeste deseori a fi o alegere fara cusur atunci cand iti doresti un look stilat si luxos, la o petrecere cu dress code sau la un eveniment monden. Movul pruna este chiar una dintre nuantele cele mai sofisticate de violet, alaturi de movul bizantin, indigo si violetul spaniol, care par sa insufle mister si maiestuozitate unei tinute de seara, transformand-o –si cu ajutorul accesoriilor potrivite – intr-o optiune vestimentara de-a dreptul regala.

 

Cui i se potriveste o rochie eleganta mov pruna?

 

Daca nuantele luminoase, pastelate, de violet, precum tonurile de lavanda sau lila pot fi purtate cu succes de femeile cu pielea de portelan, cele cu tenul mai inchis la culoare trebuie sa aleaga neaparat un eveniment special la care sa poarte o rochie eleganta mov pruna, pentru ca vor arata absolut senzational in aceasta piesa vestimentara.

 

Combinand farmecul a doua culori deosebite, rosu si albastru, violetul este o alegere cromatica ideala pentru toate tipurile de siluete, iar nuanta asemanatoare prunei, suficient de inchisa fara a pierde din delicatete, o recomanda in special femeilor cu forme generoase.

 

 

Poarta rochia eleganta mov pruna pentru siluete plinute cu accesorii in doua culori

 

Varianta alegerii unor accesorii in doua culori este preferabila mai ales atunci cand vrei sa porti pantofi negri sau poseta neagra. Negrul este mult prea greu pentru nuanta de mov pruna, combinatia celor doua devine repede apasatoare, asa ca e preferabil sa echilibrezi tinuta cu accente de auriu sau nude.

 

Poti combina cu succes rochia eleganta mov pruna pentru siluete plinute cu pantofi cu toc in nuante nude si un clutch de dimensiuni generoase, negru, pentru un look clasic sau cu sandale in nuante metalice si poseta in nuanta sampaniei (sau un plic dreptunghiular intr-un alt ton de violet decat rochia), pentru un look stralucitor.

 

Movul pruna este o culoare foarte bogata, asa ca optiunile de accesorizare care nu vor da gres includ intotdeauna un element in tonuri nude.

 

Tine cont de acest amanunt si nu uita sa renunti la cea de-a treia bijuterie pe care ai de gand sa o porti cand imbraci rochia eleganta mov pruna pentru siluete plinute. O pereche de cercei cu model discret si, in functie de modelul rochiei, al manecilor si decolteului, o bratara sau un colier vor fi suficiente pentru a-ti completa tinuta de seara si pentru a te prezenta in fata tuturor ca o femeie puternica, deopotriva delicata si misterioasa.

 

Missgrey @ Oct 17, 2017 +