rootfoot

Cum sa porti rochii mulate precum starul din „Totul despre sex”, Kim Cattrall

Pare greu de crezut, dar specialista in rochii mulate si barbati din faimosul serial american „Totul despre sex”, Samantha Jones, implineste astazi 61 de ani.

 

Bine, frumoasa varsta ii apartine de fapt actritei Kim Cattrall, dar cele doua se confunda inca de la primele semne de succes ale show-ului. Kim Cattrall arata fenomenal, silueta ei putand eclipsa o multime de tinere, ca sa nu mai vorbim de puterea farmecului ei natural care a propulsat-o de altfel in randul bombelor sexi pentru care e natural sa poarte rochii mulate, accesorii excentrice si o atitudine plina de sex-appeal.

 

 

Kim a fost influentata de stilul vestimentar indraznet al Samanthei Jones

 

Cand un actor interpreteaza ani de zile un personaj puternic, probabil ca nu este deloc iesit din comun ca acesta sa-si puna amprenta asupra omului. Nici Kim Cattrall nu a putut ocoli influenta Samanthei asupra stilului ei vestimentar, fara sa se identifice insa complet cu aceasta.

 

Nu este tocmai usor sa imbraci zilnic tinute fabuloase, colorate si senzuale, de la cele mai frumoase rochii mulate, cunoscute si ca rochii „bodycon” (pentru se muleaza pe trup, dezvaluind formele), pana la costumele pentru femei inspirate din moda masculina. Totusi, pentru Kim Cattrall a fost nu numai o placere, ci si o experienta extrem de distractiva si chiar educativa sa poarte piesele vestimentare caracteristice personajului Sam Jones.

 

Ce trebuie sa stii cand imbraci rochii mulate

 

Varianta clasica a modelelor de rochii mulate promovate in anii 80 si 90 de creatorii de moda Azzedine Alaia si Herve Leger se remarca prin designul asemanator unor benzi de material elastic cusute intre ele, insa cu vremea rochiile bodycon au inceput sa includa si alte tesaturi, precum dantela sau voalul. Cu siguranta poti gasi un model de rochie mulata care sa-ti puna formele in valoare, insa trebuie sa ai grija la cateva detalii inainte sa-ti faci aparitia la o petrecere purtand o astfel de tinuta.

 

In primul rand, evita lenjeria care se distinge prin tesatura rochiei mulate. Poarta cu incredere lenjerie modelatoare, care te ajuta sa-ti conturezi si silueta.

 

Tocurile sunt obligatorii daca esti mica de statura si imbraci o rochie bodycon.

 

Alege un model de rochie cu lungimea pana la genunchi, in niciun caz mini.

 

Imprimeurile pot fi mai complicat de ales cand vine vorba de rochii mulate, dar mizeaza pe tesaturi pretioase, precum dantela, si vei obtine un look fabulos, a la Kim Cattrall aka Samantha Jones.

 

Missgrey @ Aug 21, 2017 +