rootfoot

Rochii de catifea la reducere - versatilitate si eleganta

Articolele vestimentare din catifea se regasesc pe podiumurile marilor case de moda in acest sezon, iar de data asta par sa fie mai luxuriante, mai colorate si mai versatile decat oricand. Catifeaua este unul dintre putinele materiale care este deopotriva confortabila, dar poate adauga in acelasi timp un efect glam tinutei tale. Pentru ca si in anotimpul rece ai nevoie sa fii eleganta si feminina, fie la birou, fie la iesirile in oras cu prietenii sau la evenimentele speciale, ti-am pregatit cateva recomandari de rochii de catifea versatile in tendinte pe care trebuie sa le ai in acest sezon. 

 

Cum porti rochiile din catifea elegante la birou sau la evenimentele informale ori semi-formale?

 

rochie de catifea la reducereRochiile din catifea revin in forta: in acest sezon, ele par sa fie mai fluide si mai feminine decat oricand. Pe podiumurile marilor prezentari de moda regasim la fiecare pas rochii de catifea in diferite design-uri, culori si siluete, astfel ca tu ai la dispozitie cateva modele cheie de astfel de accesorii vestimentare cu ajutorul carora poti sa experimentezi in acest sezon; alege rochiile de catifea Penelope, marca Miss Grey, care sunt disponibile la un pret considerabil redus, si combina-le cu o pereche de cizme inalte cu sau fara toc, cu un blazer chic si o esarfa de casmir pentru o tinuta office confortabila si feminina pe timp de iarna. Rochia din catifea Penelope este disponibila in doua variante de culori - verde smarald sau negru, si se face remarcata inainte de toate datorita insertiilor de dantela cusuta cu fir irizant dispusa in forme geometrice abstracte, datorita careia silueta ta este perfect evidentiata si pusa in valoare. 

Rochiile de catifea Penelope au o croiala simpla, o lungime midi care le sporeste nivelul de versatilitate si maneci lungi, iar toate aceste elemente impreuna reusesc sa transformerochie de catifea la reducere rochitele in accesorii extrem de feminine si deosebit de confortabile. 

 

Cum porti rochiile elegante de catifea la evenimentele speciale?

 

Sa presupunem ca ai o zi foarte aglomerata la birou, iar seara te asteapta un eveniment special si tu constati ca nu ai suficient de mult timp la dispozitie pentru a-ti schimba tinutele. Rochiile de catifea Penelope by Miss Grey iti pot fi aliatul de incredere in acest sens, daca stii sa aplici cateva mici trucuri de stil menite sa iti schimbe cu desavarsire imaginea. Si daca tinem cont de faptul ca rochiile de catifea Penelope sunt foarte versatile, atunci stim implicit ca secretul sta in alegerea accesoriilor. Adopta un machiaj de seara, alege o pereche de pantofi stiletto si renunta la dresuri, si vei reusi sa iti creezi o tinuta festiva perfecta, cu ajutorul careia sa surprinzi la orice eveniment deosebit ar trebui sa participi. Poti sa iti definitivezi aparitia cu cateva bijuterii discrete, insa ai foarte mare grija sa nu faci abuz de numarul acestora, intrucat melanjul celor doua texturi sofisticate - catifeaua si dantela - este suficient de puternic incat sa creeze un impact vizual de netrecut cu vederea. 

Descopera rochiile de catifea la reducere din selectia noastra, si alege-ti modelul favorit. 

 

 

 

Missgrey @ Jan 16, 2017 +