rootfoot

Cum accesorizezi de sarbatori modelele negre de rochii de petrecere

Stii ca vei avea o tinuta eleganta si adecvata in orice ocazie daca porti rochii de petrecere negre, dar sarbatorile de iarna parca te imbie la mai multa culoare, la mai multa stralucire si la un look mai savuros.

 

Avantajul unei rochii negre de petrecere este ca o poti combina cu diverse accesorii in nenumarate feluri, facand-o sa iasa in evidenta mai degraba prin tusa personala a gusturilor tale, decat printr-un aspect impecabil, dar cam fad.

 

Cum alegi accesoriile vestimentare cand porti rochii de seara negre la petrecerile de sarbatori?



Rochie de petrecere neagra chic, cu detalii stralucitoare

 

 

Daca vrei sa dai o tenta festiva rochiei tale negre de petrecere in al carei design sunt deja integrate detalii stralucitoare, paiete sau fire lucioase, poarta una, maxim doua bijuterii subtile, din aur. Un clutch in nuante rosu inchis, caramiziu sau bordo va conferi tinutei un aer modern si suficient de festiv.

 

Rochie de petrecere neagra cu detalii feminine, delicate

 

O rochie neagra cu fusta in A, talia accentuata si o funda delicata te va face sa arati splendid si foarte in ton cu sarbatorile de iarna, daca o accesorizezi cu un clutch in nuante metalice, argintii. Alege o pereche de cercei spectaculosi, candelabru, cu pietre pretioase negre, incalta pantofii negri cu toc si vei obtine tinuta  festiva absoluta.

 

Rochie de petrecere din dantela neagra, sofisticata

 

Daca te-ai hotarat sa mizezi pe eleganta clasica, misterioasa si senzuala a dantelei, sigur vei fi in centrul atentiei la petrecerea de Craciun sau la cea de Revelion.

 

Cum faci insa ca rochia de petrecere midi, cu o croiala simpla in stil creion, dar nu mai putin fascinanta si seducatoare, sa fie in ton cu atmosfera tipica sarbatorilor de iarna?

 

Accentueaza aerul enigmatic al rochiei sofisticate din dantela purtand o poseta plic sau un clutch in tonuri de verde smarald, sau insufleteste tinuta cu pantofi cu toc cu talpa rosie si un clutch rosu aprins. Pe langa faptul ca vei obtine acel „vibe” vesel si festiv caracteristic acestei perioade, vei impresiona printr-o alura cat se poate de stilata si rafinata.

 

Acestea sunt insa numai cateva sugestii. Poti pune in valoare orice model de rochii negre de petrecere cu accesorii atent alese dintr-o gama cromatica in care se regasesc nuante de rosu, verde, auriu, argintiu si chiar albastru regal.

 

Missgrey @ Dec 19, 2017 +