rootfoot

Rochii si rochite de ocazie potrivite pentru orice eveniment

Rochiile si rochitele de ocazie potrivite pentru orice eveniment sunt cautate de catre femeile din intreaga lume. O intrebare la fel de lunga ca si timpul insusi - ce sa port? - capata astazi noi valente. Daca in trecut, regulile vestimentare erau mult mai stricte, astazi avem parte de o deschidere foarte mare in ceea ce priveste optiunile vestimentare, fapt pentru care si alegerea unei tinute de ocazie este mai dificila. Miss Grey iti propune o larga colectie de rochii si rochite de ocazie, pe care le poti purta la cele mai diverse evenimente la care trebuie sa participi. Singurul lucru de care trebuie, insa, sa tii cont, se refera la cateva aspecte generale care eticheteaza si caracterizeaza evenimentele la care trebuie sa participi. Stiind ce criterii rochie-de-seara-lunga-miss-greytrebuie sa indeplineasca tinuta ta, vei putea, automat, sa iti alegi rochiile si rochitele de ocazie ideale pentru orice eveniment. 

Rochii de seara Miss Grey

 

Alegerea tinutelor de seara poate sa fie chiar amuzanta. Chiar daca o rochie de seara nu poate sa fie purtata la evenimente care se desfasoara ziua, ai marele avantaj de a avea la dispozitie o gama variata de modele de rochii de seara dintre care sa
alegi. Daca vrei sa nu dai gres, cea mai sigura solutie pentru a crea o tinuta de seara ideala este sa optezi pentru rochii lungi de seara. Alege un model care sa te avantajeze, tinand cont de silueta ta, de coformatie, de culoarea pielii si de felul in care o accesorizezi, si vei straluci la toate evenimentele de seara. Miss Grey a creat numeroase modele superbe de rochii de seara lungi, insa astazi, ti le recomandam pe cele mai noi - pentru ca ne dorim sa fii mereu in tendinte si la curent cu cele mai recente creatii ale noastre.

Confectionata din voal de matase albastru si cu bust din paiete, rochia lunga de seara Beatrice se remarca atat datorita deisgn-ului simplu si elegant, cat si datorita conrastului creat prin juxtapunerea voalului albastru si a materilaului in tonuri nude. Cupele din zona bustului, alaturi de corset si de paietele atent aplicate iti infrumuseteaza partea superioara a corpului, atragand atentia asupra trasaturilor tale faciale, astfel ca ai ocazia sa iti pui in evidenta machiajul. 

Rochii cocktail Miss Grey

rochie-cocktail-miss-grey


In functie de tipul petrecerii cocktail la care trebuie sa participi, poti determina si rochita de ocazie care ti se potriveste cel mai bine. Pentru a te asigura ca nu dai gres, incearca sa combini elementele pe care le regasesti in cazul petrecerilor cocktail intr-o singura rochita. Da, clasica rochie neagra stim ca se potriveste inttodeauna unei petreceri cocktail, insa cu siguranta iti doresti sa te simti speciala si sa nu porti acelasi tip de rochite ca si la birou sau in club (cu siguranta ai cel putin o rochie enagra de rezerva pentru orice eveniment, nu?). Poti sa iti diversifici garderoba cu rochii cocktail pe care sa le poti purta atat la cine romantice, petreceri formale in aer liber, aniversai sau cununii civile, daca tii cont de caracteristicile unei rochii cocktail potrivite pentru orice eveniment: alege intotdeauna rochii de ocazie midi, intrucat aceasta lungime nu poate sa dea gres niciodata (nici atunci can dvine vorba de evenimentele de seara); o rochita de ocazie care depaseste usor linia genunchiului, care iti urmareste discret liniile corpului si care iti pune in lumina frumusetea naturala se inscrie cu succes in toate categoriile de evenimente amintite mai sus. 

Rochia cocktail de ocazie Lilly este recomandarea noastra de astazi, in acest sens. Confectionata din triplu voal si cu bust din dantela paietata, rochia de ocazie confera oricarei purtatoare o alura deosebit de feminina si delicata. Impresionanta datorita design-ul creat astfel incat sa flateze orice tip de silueta, urmarind discret liniile corpului, rochita de ocazie se remarca si datorita culorii pastel, cu accente romantice, ideala pentru o tinuta eleganta la cele mai sepciale evenimente. Pretioasa prin definitie, rochia cocktail nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te scoate in evidenta; o bratara, o pereche de cercei si un clutch delicat sunt suficiente pentru a-ti completa si complimenta tinuta festiva, indiferent de ocazia la care alegi sa o porti. In plus, superba rochita iti ofera si versatilitatea necesara pentru a o purta la ocazii diverse, schimbandu-i efectul prin intermediul accesoriilor. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi modelele favorite de rochii si rochite de ocazie potrivite pentru orice eveniment, pe care sa le adaugi garderobei tale si sa stralucesti!

Missgrey @ Sep 10, 2015 +