rootfoot

Cum sa porti o rochie rosie lunga la ocaziile speciale?

Rochiile rosii lungi trebuie alese atunci cand iti doresti sa surprinzi placut la cele mai deosebite evenimente, si nu ai suficienta rabdare sa alegi o rochie monotona pe care sa o accesorizezi inteligent, in asa fel incat sa te faci remarcata. Exponenta a personalitatii femeii puternice si seducatoare, rochia rosie lunga reuseste sa iti puna in lumina feminitatea fara sa ai nevoie de prea multe artificii de stil ca sa iesi in evidenta. 

rochie-rosie-lunga-de-searaDisponibile in numeroase stiluri, design-uri si nuante, rochiile lungi rosii se regasesc pentru fiecare preferinta in parte, si pentru fiecare tip de conformatie, astfel ca fiecare femeie isi poate gasi un model care sa o avantajeze din toate punctele de vedere. Atunci cand iti alegi o rochie rosie lunga, sa ai intotdeauna in vedere faptul ca aceasta va atrage categoric atentia asupra ta, astfel ca nu poti risca sa ai alta aparitie decat una absolut perfecta. De aceea, in alegerea unei rochii rosii lungi, este esential sa optezi pentru modele care te avantajeaza din punct de vedere fizic, reusind sa iti puna in valoare calitatile si sa iti minimizeze defectele. Acest lucru presupune o foarte buna cunoastere a propriilor avantaje si dezavantaje, iar daca reusesti sa faci acest lucru, cu siguranta iti va fi foarte usor. 

Pentru ocaziile de sezon, iti sugeram sa porti rochia rosie lunga Timea: confectionata din voal intr-un design ce iti permite sa impresionezi prin imbinarea dintre eleganta si senzualitate, rochia rosie lunga reuseste sa iti puna in lumina formele feminine intr-o maniera delicata si subtila, datorita croielii in stil A-line. Insertiile laterale din tul, alaturi de spatele decupat, adauga o nota seducatoare imaginii tale, amplificata de culoarea pasionala a rochiei. Simplu de purtat si accesorizat, rochia rosie lunga te aduce in centrul atentiei oricarui eveniment, motiv pentru care tu nu trebuie sa depui eforturi enorme pentru a iesi in evidenta. 

Atunci cand alegi sa accesorizezi rochia lunga rosie, orienteaza-te intotdeauna sa pastrezi o pastrezi ca punct focal al tinutei tale, si straduieste-te sa nu atragi atentia asupra altor elemente precum bijuteriile; accesoriile trebuie folosite numai in contextul in care iti accentueaza tinuta si iti pun si mai mult in valoare rochia. Opteaza pentru bijuterii discrete si pentru culori neutre sau pentru combinatii mai sofisticate, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii, insa nu uita ca rochia rosie lunga este elementul central al tinutei tale. 

Te invitam sa iti alegi modelul favorit de rochie rosie lunga de pe site-ul nostru, cu ajutorul caruia sa stralucesti la urmatorul eveniment special!

Missgrey @ Apr 12, 2016 +