rootfoot

Accesorizarea rochiilor albastre din dantela

Rochiile albastre din dantela sunt, de fiecare data, o abordare indrazneata si contemporana a elegantei feminine. Datorita combinatiei irezistibile dintre textura sofisticata a dantelei si culoarea cu o simbolistica incarcata si cu un efect vizual surprinzator, rochiile din dantela albastra reusesc sa acapreze atentia la toate evenimentele speciale, atunci cand sunt purtate corect. 

Daca si tu ai in garderoba ta o rochie albastra din dantela, atunci asigura-te ca tii cont de sfaturile noastre in ceea ce priveste accesorizarea acestora. Iar daca te gandesti demult ca ai nevoie de o rochie din dantela albastra pentru urmatorul eveniment special, atunci lasa-te inspirata de propunerea noastra, din colectia de toamna.

rochie-albastra-din-dantelaUn lucru general valabil pe care trebuie sa il stii despre rochiile albastre din dantela este acela ca sunt articole vestimentare care nu trebuie supraincarcate cu accesorii, datorita faptului ca au o textura bogata si o culoare vibrante care, cumulate, atrag atentia instantaneu. De aceea, atunci cand porti o rochie albastra din dantela, asigura-te ca indiferent de accesoriile pe care le alegi, aceasta va ramane punctul focal al imaginii tale. Iti recomandam sa porti rochiile albastre din dantela in combinatie cu accesorii nude, pentru a crea un contrast elegant la nivel de imagine, sau cu tonuri neutre de alb sau negru, pentru a fi sigura ca nu dai gres. Daca esti suficient de indrazneata, poti opta pentru accesorizarea rochiei albastre din dantela cu tonuri complementare de orange, care se scot in evidenta reciproc. 

Nuantele pamantii sunt si ele o optiune fashion si stilata pentru rochia ta albastra din dantela, in special daca vrei sa obtii un look usor edgy. Pentru un plus de stralucire, alege sa porti rochiile albastre din dantela in combinatie cu accesorii aurii sau argintii. Indiferent de recomandarea pentru care optezi, nu abuza de numarul accesoriilor: rezuma-te la cerceri, un colier fin, un clutch, o pereche de pantofi si eventual o bratara delicata. 

Confectionata integral din dantela, rochia albastra de seara Noelle este un accesoriu de rezistenta al garderobei tale festive. Avand un croi conic care iti evidentiaza formele feminine, rochia de seara Noelle are o lungime ideala pentru numeroase categorii de evenimente. Spatele decupat compenseaza absenta decolteului, iar manecile trei-sferturi o transforma intr-o tinuta festiva ideala pentru sezonul de toamna-iarna. Poart-o cu incredere la nunti, botezuri, petreceri aniversare sau intalniri romantice, si bucura-te de privirile admirative ale tuturor invitatilor.

Descopera rochiile albastre din dantela pe care ti le punem la dispozitie, si asigura-te ca se regaseste cel putin un astfel de accesoriu in garderoba ta festiva!

Missgrey @ Oct 21, 2016 +