rootfoot

Cum sa porti o rochie cu franjuri?

Daca ar fi sa gasim cateva atribute pentru rochiile cu franjuri, acestea s-ar rezuma, cel mai probabil, la accente edgy si la jovialitate. Rochiile cu franjuri fac ravagii pe ringul de dans, atragand toate privirile din incapere datorita dinamismului pe care il confera imaginii tale. Cu toate acestea, exista cateva reguli de baza de care trebuie sa tii cont atunci cand porti o rochie cu franjuri, astfel incat sa ii maximizezi potentialul fermecator, pe care vom incerca sa le expunem in cele ce urmeaza.

 

Poarta rochiile de seara cu franjuri cu bijuterii rafinate

 

Daca intentionezi sa porti rochii cu franjuri la un eveniment formal, te sfatuim sa iti alegi cu grija accesoriile, astfel incat accentele edgy sa fie frumos compensate de rafinamentul si delicatetea acestora, Rochie Vanda Neagraajutandu-te sa iti creezi o imagine perfecta pentru o astfel de ocazie speciala. In functie de maniera in care sunt aplicati franjurii, poti opta pentru un colier statement, pentru un clutch sau o geanta mica stralucitoare, deosebit de eleganta, pentru bratari cu pietre pretioase si pentru pantofi stiletto stralucitori. Ina cest fel, vei reusi sa te faci remarcata la cele mai speciale evenimente printr-o tinuta ce imbina accentele edgy cu nobletea elegantei sublime.

 

Poarta rochiile de petrecere cu franjuri cu accesorii din piele intoarsa

 

In cazul in care preferi sa porti rochii cu franjuri la o iesire in club, spre exemplu, pentru a obtine o tinuta deopotriva confortabila si feminina, poti alege sa o porti in combiantie cu accesorii din piele; fie ca vorbim despre  cizme sau botine cu sau fara toc, ori despre o jacheta chic, rochiile cu franjuri intotdeauna se potrivesc de minune cu pielea intoarsa. In acest fel, vei reusi sa atragi complimentele si privirile tuturor, si sa te bucuri de o noapte intreaga pe ringul de dans, dandu-le franjurilor minunati ocazia sa te faca sa stralucesti.

 

Rochii elegante cu franjuri marca Miss Grey

 

Daca iti surade ideea de a adauga un model de rochie cu franjuri garderobei tale, atunci iti sugeram un model de rochita care paorta amprenta Miss Grey, pentru a-ti folosi drept sursa de inspiratie. Este vorba despre rochia cu franjuri confectionata din catifea fina Vanda Neagra. Cu bustul tip corset, rochia Vanda dispune de o aplicatie de franjuri si margele care le confera un aspect deosebit, oferindu-ti, de asemenea, numeroase oportunitati in ceea ce priveste accesorizarea.


Te invitam sa descoperi colectiile de rochii elegante si de ocazie Miss Grey, dintre care sa iti alegi modelel favorite, cu sau fara franjuri.

Missgrey @ Feb 13, 2017 +