rootfoot

Te-ai plictisit de decolteu? Poarta rochii cu spatele decupat

Teribil de sexy si incredibil de misterioase, modelele de rochii cu spatele decupat sunt un fel de copii rebeli ai tinutelor sofisticate, cu aerul lor indraznet si ispititor care li se potriveste perfect femeilor increzatoare, care refuza sa se conformeze.

 

Cele mai multe doamne si domnisoare prefera, probabil prin puterea obisnuintei, rochiile cu decolteu clasic, pe care il pun in valoare cu sutiene push-up sau cu coliere spectaculoase, insa o optiune de un rafinament deosebit o reprezinta rochiile cu spatele gol. La urma urmelor, sunt singurele piese vestimentare care iti asigura nu doar o intrare fabuloasa, ci si o iesire pe masura, asa ca, dupa cum vei vedea in randurile urmatoare, e aproape vital sa te asiguri cat mai repede ca ai in garderoba o rochie cu spatele decupat.

 

A fost o vreme cand rochiile cu spatele decupat erau considerate imorale

 

Cam prin primele decenii ale secolului XX, femeile au putut sa-si etaleze linistite in public bronzul impecabil capatat in urma „bailor de soare” din ce in ce mai apreciate de vilegiaturistii vremii.

 

Tinutele afisate la ocaziile speciale, alese dintre cele mai senzuale si sofisticate modele, dezgoleau fara false pudori pielea cu straluciri pretioase amintind de zilele unei veri toride, insa unora li se pareau mult prea imorale. Asa ca au protestat asiduu impotriva rochiilor cu spatele gol, mai ales dupa ce o astfel de piesa vestimentara a fost purtata intr-un documentar difuzat de BBC.

 

Rochiile cu spatele decupat te pot purta pe culmile gloriei

 

Si acest lucru chiar s-a intamplat prin anii 50, cu Vikki Dougan, o starleta tanara in cautarea succesului. Un om de publicitate ingenios, pe nume Milton Weiss, a sesizat imensul potential incitant al rochiilor cu spatele decupat si a facut o miscare indrazneata. A sfatuit-o pe Vikki sa poarte numai astfel de rochii sexy cu spatele gol si in scurt timp, societatea hollywoodiana s-a aratat intrigata de imaginea curajoasei actrite. Desi a fost data afara de la o petrecere –pentru ca atragea prea multa atentie- Vikki a cunoscut totusi celebritatea mult dorita in rolul unui… iepuras Playboy.

 

     

    Cum porti cu stil rochii cu spatele decupat?

     

    O rochie cu spatele gol trebuie neaparat, si n-as putea sublinia indeajuns importanta acestui detaliu, trebuie neaparat purtata cu lenjeria potrivita, care nu se vede. Nici macar o breteluta, nici macar una transparenta, nu trebuie sa fie lasata la vedere, iar spatele trebuie sa arate ireprosabil, fara defecte.

     

    E recomandat sa-ti prinzi parul, pentru ca altfel efectul spectaculos al rochiei se va pierde printre bucle. Deasemenea, oricat te-ar tenta, incearca sa nu porti coliere pentru spate. Mizeaza pe un look cat mai simplu si lasa rochia cu spatele decupat sa faca ceea ce stie cel mai bine, adica sa zapaceasca si sa uluiasca.

     

    Missgrey @ Oct 03, 2017 +