rootfoot

Fii o aparitie sublima cu rochii de ocazie din dantela

Esti in cautarea unei rochii pentru petrecerea ce vine? Miss Grey te inspira in aceasta directie si-ti propune o serie de sugestii. Tesatura vedeta este dantela, responsabila pentru un look diafan, ca un parfum puternic curat. Spiritul unic si stilat te indeamna sa fii mereu in tendinte si sa arati de milioane. Asadar, probabil deja ai trecut in agenda culoarea anului 2017: „Greenery”, verde crud ce aminteste de o coaja de lamaie sau un mar verde. Aceasta nuanta ne obliga sa fim pline de viata, sa ne croim noi inceputuri mai bune.

 

Imbratiseaza un look de vedeta cu o rochie eleganta

 

Ce ai spune daca imbinam strategic finetea dantelei in nuante de verde si verde smarald intr-o creatie absolut superba:Rochie Tania Verde Rochia Tania Verde Smarald. Croiul definit al rochiei conice iti contureaza formele siluetei si iti subtiaza talia uimitor. Dantela, acea gratioasa tesatura, feminina, poate provoca diferite reactii pozitive. Poti fi stilata daca o porti atent, sau de asemeni provocatore cu atitudinea si gandul potrivit. Fii sigura ca o rochie de ocazie din dantela va ramane inscriptionata pe retina barbatilor si pe langa increderea ce ti-o confera, va strange aprecieri multiple. Lungimea rochiei este midi, deci esti sigura ca nu e nici prea lunga ca sa creeze un aspect incarcat si nici prea scurta ca sa para indecenta. Majoritatea criticilor de fashion sunt de parere ca dantela are tendinta sa mareasca formele, mult mai bine ca oricare alt material.  Fie ca o alegi pentru nunta, ziua ta de nastere, evenimentul din companie, vei fi foarte multumita de rezultat.

 

Cu ce accesorii port rochia din dantela verde?

 

Acest tip de rochie este o piesa statement, un omagiu adus frumusetii feminine, deci nuanta contureaza complet povestea, iar accesoriile adaugate trebuie sa fie neutre. Fiind o rochie dantelata, nu e nevoie sa o încarci cu accesorii multe sau pretentioase. Opteaza pentru tocuri pentru simetrie si eleganta. Desigur, stii ca in functie de ocazie sau perioada din zi cand e purtata, accesoriile difera. Spre exemplu, daca vei adauga o pereche de stiletto in tonuri de argintiu sau auriu si o geanta din piele patrata in acelasi ton, obtii un aspect formal si stilat.

 

Cucereste-l cu un outfit de invidiat, alege rochia verde smarald

 

Poarta rochia eleganta pentru sex-appeal si paseste cu clasa. Pastreaza dantela printre tinutele tale, caci suntem siguri ca va fi de actualitate si peste cateva secole si cevaAdmira cu atentie pozele si filmarile din galerie sau viziteza unul dintre magazinele oficiale Miss Grey, si observa imediat calitatea dantelei si cusaturile fine. Rochia Tania verde smarald te surprinde cu portiuni transparente in zona bustului si a manecilor scurte, fapt ce subliniaza tendinta seducatoare. Iti evidentiaza tentant pielea, iar decupajul in V din spate te face sa fii atragatoare. Devii o femeie irezistibila de indata ce imbraci aceasta rochie midi.

 

Obtine un look sofisticat, dulce, jucaus, cochet, provocator cu o rochie de ocazie din dantela. Miss Grey iti ofera sansa sa personalizezi creatiile dupa propriul stil si sa modifici anumite segmente ale tinutelor expuse.

Missgrey @ Feb 05, 2017 +