rootfoot

Tinute de club de nelipsit vara aceasta

Cand vine vorba despre a ne petrece timpul in oras, tendinta este in general de a alege un pub sau un restaurant, mai degraba decat un club. Motiv pentru care atunci cand ne aflam in fata situatiei de a ne alege tinutele de club, ne simtim destul de presate. 

rochie-de-clubInainte de a cuceri ringul de dans, ai nevoie sa iti alegi o tinuta de club care sa fie in acelasi timp confortabila, eleganta si seducatoare. Cand atmosfera incepe sa se incinga pe ringul de dans, iti veirochie-de-club dori sa fii imbracata intr-o  tinuta confortabila, in asa fel incat sa nu te simti constransa si sa te poti distra in voie in club. Tinutele de club exista in foarte multe forme si stiluri, fie ca iti doresti rochii, fuste sau pantaloni. Astazi, iti sugeram doua tinute de club cu ajutorul carora vei face ravagii in aceasta vara: rochiile de club si salopetele elegante de club. 

Aminteste-ti, intotdeauna, ca nu orice rochita din garderoba ta este o rochie de club. Rochiile de club pot sa fie mai scurte si mai provocatoare decat rochiile pe care de obicei le porti la alte evenimente sau in activitatile zilnice. Astazi, iti recomandam rochia de club Mikaela: confectionata din voal de matase in tonuri vibrante fuchsia, rochia de club se remarca prin culoarea feminina, jucausa si indrazneata, si nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a te scoate in evidenta. Dotata cu cupe si aplicatie pretioasa in talie, rochia de club iti infrumuseteaza bustul, conferindu-ti, in acelasi timp, confortul de care ai nevoie pentru o noapte intreaga de dans si distractie, fiind, in acelasi timp, foarte feminina. 

salopeta-de-clubDaca preferi ceva mai clasic, iti recomandam rochia de club Andra neagra. Confectionata din voal de matase negru si cu insertii de dantela in jurul decolteului si la spate, rochia de club neagra este eleganta, misterioasa si provocatoare si poate fi accesorizata in asa fel incat sa surpinzi intotdeauna prin tinuta ta, indiferent de eveniment. Simpla si de efect, rochia de club neagra este un must-have in garderoba ta de vara, fiind potrivita pentru o gama larga de evenimente. 

Salopetele elegante sunt si ele o optiune de luat in considerare in ceea ce priveste tinutele de club. Foarte comode, deosebit de provocatoare si ideale de purtat vara, salopetele de club sunt la foarte mare cautare in ultima perioada. Regasite intr-o varietate de modele, stiluri si culori, salopetele de club sunt extrem de feminine si intotdeauna ideale pentru o tinuta de club. In ultima noastra colectie, am  pregatit o salopeta de club neagra, versatila, pe care o poti purta la diverse petreceri si evenimente din aceasta vara. Confectionata integral din dantela neagra, salopeta de club se remarca prin design-ul extravagant si provocator. Spatele decupat in V si lungimea ideala pentru zilele calduroase de vara o transforma intr-o tinuta de club ideala, care va atrage toate privirile. Accesorizeaz-o cu sandale de tip gladiator, pantofi cu toc inalt sau sandale cu toc inalt, bijuterii atent alese, si bucura-te de confortul si eleganta unei salopete de club creata special pentru tine. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti, din varietatea de produse pe care ti le punem la dispozitie, tinutele de club care iti plac cel mai mult, si pe care sa le porti in aceasta vara la cele mai dinamice petreceri! 

 

 

 

 

Missgrey @ Jul 20, 2015 +