rootfoot

Rochii de ocazie scurte bordo - pentru o garderoba completa

Fara rochiile de ocazie scurte, nicio garderoba feminina nu este completa. Da, stim ca primul lucru care iti vine in minte in privinta vestimentatiei, atunci cand te gandesti la evenimentele speciale. sunt probabil rochiile lungi, pentru ca ele atrag cel mai usor atentia asupra ta si, probabil, sunt mult mai simplu de ales comparativ cu rochiile de ocazie scurte. 

Pe de alta parte, desi nu putem nega sub nicio forma farmecul rezistibil al rochiilor lungi de seara, rochiile de ocazie scurte au si rochii-de-ocazie-scurteele avantajele lor prin intermediul carora pot castiga teren in fata celor lungi. Pentru ca sunt mult mai versatile, si, prin urmare, pot fi purtate cu usurinta la mai multe categorii de evenimente - fie de zi, fie de seara - pentru ca sunt mult mai confortabile si daca vrei, poti sa fii in permanenta pe ringul de dans fara sa iti faci griji ca vei calca pe rochie, si pentru ca, de multe ori, poti sa alegi mai simplu o rochie de ocazie scurta care sa fie feminina, eleganta si senzuala simultan. 

Propunerile noastre pentru acest sezon sunt rochiile de ocazie scurte bordo - accesoriile vestimentare care cu siguranta iti vor completa garderoba. Culoarea spectaculoasa, eleganta si misterioasa simultan, in combinatie cu texturile vaporoase de vara si detaliile pretioase, transforma rochiile de ocazie scurte pe care ti le propunem astazi in bijuterii vestimentare care vor desavarsi orice garderoba festiva feminina. 

Din voal fin si cu insertii laterale de tul, rochia de ocazie scurta Timea te face sa o indragesti instantaneu. Bustul fronsat, alaturi de decolteul in V, insertiile de tul si spatele decupat, confera purtatoarei o alura seducatoare si misterioasa, accentuand formele feminine si minimizand orice potential defect. Fusta in clos, cu guta la baza, asigura rochiei de ocazie scurte o alura cu accente romantice, diafana si vaporoasa, care se incadreaza perfect in peisajul unei veri de poveste. O poti purta cu incaltaminte joasa sau cu toc inalt, incepand de la sandale si pana la pantofi, insa, pentru a maximiza potentialul elegantei acestei rochii de ocazie scurte, iti recomandam sa o porti in combinatie cu tocuri si genti tip plic. 

Daca iubesti dantela si nu vrei sa renunti la aceasta nici macar pe timpul verii, iti recomandam sa porti rochia de ocazie scurta bordo Erin. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, si fusta din voal fin, rochia de ocazie scurta se face remarcata in primul rand datorita culorii inedite, atat de indragita in lumea modei, si, apoi, datorita design-ului extrem de feminin, dar si a imbianrii armonioase dintre cele doua texturi luxuriante - voalul fin si dantela pretioasa. Spatele decupat, in combinatie cu detaliile pretioase de la nivelul dantelei brodate, asigura rochiei o alura extrem de feminina si seducatoare. Fusta in clos, din voal fin, flateaza orice tip de silueta si iti confera un aer diafan, de vara. 

Tu ce rochii de ocazie scurte alegi sa porti, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site? 

Missgrey @ Jul 17, 2016 +