rootfoot

Accesoriile perfecte pentru rochiile de seara din catifea bordo

Din fericire pentru noi, exista trenduri care, intr-un fel sau altul, reusesc sa isi depaseasca statutul si sa ramana elemente de moda iconice, care devin, implicit, indispensabile oricarei garderobe feminine. In ultimii ani, aceste tendinte sezoniere au devenit din ce in ce mai indraznete, iar datorita faptului ca au reusit sa ramana printre accesoriile cele mai indragite, constatam cu o placuta surprindere ca pana si cele mai sceptice si putin indraznete femei tind sa le adopte. Un exemplu concret al unei astfel de situatii consta tocmai in rochiile de seara bordo, care au devenit extrem de populare in anul 2015, odata cu declararea nuantei marsala ca fiind culoarea anului. De atunci si pana acum, rochiile bordo de ocazie au reusit sa ramana in voga si sa se faca nelipsite din garderobele festive ale oricarei alte femei. 

 

De ce sa alegi rochii bordo de ocazie?

 

Pentru ca sunt o metoda sigura de a impresiona la un eveniment special printr-un melanj de stil, rafinament, sofisticare, eleganta si feminitate. Pentru ca tonurile de bordo sunt atat de versatile incat reusesc sa se potriveasca oricarei femei, iar daca sunt corect si creativ accesorizate, ele se pot transforma in piese de rezistenta ale unei garderobe perfecte si complete. Rochiile bordo de seara reusesc sa fie suficient de atragatoare pentru a starni atentia si, in acelasi timp, sa isi pastreze decenta si eleganta unei tinute in stil lady-like. Acesta este si motivul pentru care astazi iti oferim cateva sfaturi referitoare la accesorizarea lor, pentru ca ne dorim ca tu sa stralucesti in momentul in care porti o astfel de rochita. 

 

Rochiile de seara bordo sunt perfecte in combinatie cu accesorii aurii sau argintii, nude sau negre

 

rochie de seara bordo catifeaPentru momentele in care vrei sa obtii o tinuta luxurianta, opteaza cu incredere pentru accesorizarea rochiilor bordo de seara cu accesorii aurii sau argintii: cateva bijuterii fine, un clutch si o pereche de stiletto sau sandale bine alese, sunt suficiente pentru a-ti infrumuseta si definitiva imaginea de poveste pentru un eveniment special. La fel de bine poti sa porti rochiile bordo de seara in combinatie cu accesorii nude sau negre; in niciuna dintre situatii nu vei stirbi farmecul acestor articole vestimentare si vei reusi categoric sa starnesti admiratia tuturor celorlalti invitati. 

 

Rochii de catifea Miss Grey pe care trebuie sa le ai

 

Astazi, iti recomandam sa porti la ocaziile speciale din sezonul rece rochiile de catifea bordo Miss Grey, Pe langa faptul ca nuantele de bordo fascineaza prin definitie, textura sofisticata a catifelei le transforma in accesorii must-have pentru o garderoba festiva completa. Rochia de seara scurta Nadine este o alegere extrem de inspirata pentru tine, intrucat este creata in asa fel incat sa iti evidentieze calitatile naturale si sa iti puna in umbra orice potential defect care ti-ar putea stirbi increderea, in special datorita prezentei pliurilor de la nivelul fustei. Rochia de seara bordo iti accentueaza talia intr-o maniera eleganta si are bustul atent conturat cu insertii de dantela pretioasa, care adauga o nota sofisticata tinutei tale. Manecile trei sferturi o fac ideala pentru sezonul rece, iar decolteul atent realizat iti permite sa o porti in combinatie cu un colier statement delicat si feminin.

Descopera rochiile de seara bordo Miss Grey si cmpleteaza-ti garderoba cu cele mai feminine piese vestimentare festive. 

Missgrey @ Jan 21, 2017 +