rootfoot

Descopera efectul Wow! dintr-o rochie neagra de catifea

Putine tesaturi iti invaluie trupul cu atata delicatete precum catifeaua, iar piesele vestimentare cu croiala bodycon iti vor evidentia seducator formele, transformandu-te intr-o prezenta maiestuoasa de pe care privirile celor din jur nu se vor putea dezlipi.

 

Cum alegi rochia neagra de catifea

 

 

Intr-o garderoba completa trebuie sa existe neaparat o rochie neagra de catifea care sa indeplineasca trei conditii.

 

Prima conditie este sa aiba un design cat mai simplu: fara asimetrii, fara volane supradimensionate, fara decolteu prea adanc. Astfel eviti riscul ca aceasta sa iasa din tendinte si, deasemenea, sa fie recunoscuta prea usor atunci cand o porti la mai multe evenimente.

 

A doua conditie este sa fii atenta la calitatea materialului atunci cand alegi o rochie neagra de catifea. Pe langa faptul ca proasta calitate devine extrem de vizibila pe negru, gandeste-te ca scopul acestei piese vestimentare este tocmai acela de a fi purtata mai mult decat o singura data. Ai nevoie de un material care nu se va deteriora prea repede si nu-si va pierde stralucirea, iar in cazul unei texturi deosebite cum este cea a catifelei acest lucru este foarte important.

 

A treia conditie este sa fie pe gustul tau si sa te puna in valoare. Doar pentru ca ai gasit o rochie neagra de seara clasica din catifea pe masura ta, asta nu inseamna ca trebuie sa o cumperi daca nu iti place, doar pentru a avea o astfel de piesa vestimentara in garderoba.

 

Fara accesorii, mica rochie neagra de catifea isi pierde magia

 

O rochie neagra de catifea se apropie de perfectiune nu prin ceea ce este, ci prin ceea ce poate deveni. Cu accesoriile potrivite, o poti purta atat la o petrecere de cocktail, cat si intr-un club. E foarte greu sa lasi povara unui look perfect doar in seama unei rochii negre, fara accesorii care sa iasa in evidenta.

Accesoriile, fie ca sunt discrete sau stralucitoare, transforma subtil tinutele si iti dau acel wow! care face diferenta intre o tinuta corecta si una fabuloasa. De exemplu,  o rochie neagra de catifea cu design clasic poate fi completata cu o pereche de cercei stralucitori, un sirag de perle sau un clutch in nuante metalice. Sau, pentru un look cu adevarat spectaculos, poti alege o rochie din catifea cu detalii subtile aurii, ceea ce inseamna ca vei renunta la bijuterii sau macar te vei rezuma la ceva foarte, foarte discret.

 

Missgrey @ Dec 15, 2017 +