rootfoot

Poarta rochii turcoaz

Vrei sa faci impresie la evenimentele speciale? Poarta rochii turcoaz! Te vei intreba de ce tocmai aceasta culoare, despre care stii ca este pretentioasa si ai evitat-o de foarte mult timp. Simplu: pentru ca nuantele de turcoaz au capacitatea de a-ti conferi o alura extrem de dinamica si luxurianta, in combinatie cu accesoriile potrivite, atragand cu siguranta atentia asupra ta. 

Rochiile turcoaz se potrivesc cel mai bine doamnelor si domnisoarelor cu parul blond, pentu ca le valorifica cel mai mult frumusetea naturala. Oricine poate purta, insa, rochii turcoaz, daca modelul ales esterochie-turcoaz unul care flateaza conformatia purtatoarei si daca sunt accesorizate potrivit.

Indiferent de preferintele tale, nu uita ca rochia turcoaz trebuie sa ramana punctul focal al tinutei tale, acesta fiind si motivul pentru care supraacesorizarea trebuie evitata. Rochiile turcoaz se potrivesc de minune cu tonurile de auriu si argintiu, pentru momentele in care vrei sa ai o aparitie stralucitoare. Auriul contrasteaza cu turcoazul, asigurand  o nota calda imaginii tale, in vreme ce argintiul ii adauga o stralucire rece, dar luxurianta. 

Poti purta rochiile turcoaz si in combinatie cu clasicele tonuri de nude, alb sau negru, intrucat va fi imposibil sa dai gres. Daca esti indrazneata, poti opta si pentru accesorii de tip color-block, cum ar fi tonurile de portocaliu, rosu sau galben, insa nu abuza de cantitatea acestora. 

Confection ata integral din voal fin, rochia turcoaz Kora se face remarcata atat datorita culorii vibrante, cat si croielii clasice, in stil A-line, care ii ofera capacitatea de a-ti sublinia discret liniile corpului, punandu-ti in lumina silueta si talia. Bustul fronsat, in combinatie cus patele decupat si decoletul in V, ii asigura o alura usor seducatoare, pastrand, simultan, efectul luxuriant. Poart-o la cele mai deosebite ocazii, si cu siguranta vei impresiona!

Tu cum ai alege sa accesorizezi rochiile turcoaz?

Missgrey @ Jul 03, 2016 +