rootfoot

Ce rochii elegante purtam intr-o zi de primavara ploioasa?

Rochiile elegante sunt omniprezente in garderoba oricarei femei, si nu de putine ori se intampla sa vrem sa le purtam cat mai des. Ce facem, insa, atunci cand vrem sa purtam o rochie eleganta intr-o zi de primavara ploioasa? Simplul gand la vantul si la stropii reci ne provoaca frig, iar ideea ca am putea starni priviri curioase ne ingrozeste. Astazi, ne-am gandit sa venim cu o solutie practica la aceasta problema, recomandandu-ti rochii elegante ideale pentru a fi purtate intr-o zi de primavara ploioasa. 

rochie-eleganta-verde-closSub nicio forma nu trebuie sa renunti la rochiile elegante, chiar daca vremea este capricioasa. Existand intr-o varietate de stiluri, texturi si culori, rochiile elegante se regasesc pentru orice situatie. Principalul - si poate singurul - criteri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi rochiile elegante de purtat intr-o zi ploioasa - este confortul pe care ele ti-l pot oferi: opteaza pentru rochii cu maneca lunga sau trei sferturi, confectionate din materiale mai groase, care iti pot oferi un confort ridicat atunci cand afara este frig si care nu iti confera o aparitie care sa atraga atentia privitorilor in sens negativ. AI intotdeauna grija sa iesi in evidenta printr-un stil de o eleganta si o simplitate deosebita. Cu siguranta nu iti doresti sa atragi asupra ta privirile curioase purtand o rochie cu bretele intr-o zi ploioasa... 

Confectionata din neopren, rochia eleganta Hellen verde este una dintre cele mai inspirtae alegeri pe care le poti face atunci cand vrei sa porti o astfel de tinuta si vremea este capricioasa. Simpla si rafinata simultan, rochia eleganta scurta impresioneaza atat prin design-ul in clos, menit sa flateze orice tip de silueta si sa iti accentueze talia, cta si prin culoarea fermecatoare si versatila. Manecile trei sferturi si bustul plin iti asigura confortul de care ai nevoie pentru a putea adopta aceasta tinuta atunci cand ploua afara, in vreme ce accesoriile florale aurii din zona bustului ii aduc un plus de eleganta si rafinament. Versatila datorita stilului si a culorii, rochia eleganta poate fi purtata cu succes atat cu dresuri opace, cu cizme sau botine fara toc, cat si cu pantofi stiletto sau sandale elegante. Iar acum, ti-o punem la dispozitie cu 50% reducere!

Profita de discount-ul de 50%, si adauga garderobei tale o rochie eleganta perfecta pentru a-ti insenina o zi ploioasa de primavara!

Missgrey @ Mar 11, 2016 +