rootfoot

Ce rochii de seara scurte sa porti la urmatorul eveniment special?

Rochiile de seara scurte, comparativ cu cele lungi, sunt mult mai confortabile, in special daca esti o fire petrecareata, careia ii place sa intretina atmosfera pe ringul de dans. Evident, pasiunea pentru dans, atitudinea energica si imaginea eleganta nu se exclud reciproc. Ele se pot completa, daca optezi pentru accesoriile vestimentare potrivite. Pentru ca suntem abia la jumatatea verii si te asteapta, inca, numeroase ocazii speciale, astazi vorbim despre rochiile de seara scurte pe care sa le porti la urmatorul tau eveniment special. 

rochii-de-seara-scurteChiar daca poti atrage mult mai usor atentia la un eveniment purtand rochii lungi, vin momente in care iti doresti sa iesi din anonimat si sa te diferentiezi altfel, iar atunci vei opta pentru rochiile de seara scurte. Practice, confortabile si deosebit de elegante, rochiile de seara scurte iti pun in valoare frumusetea naturala, daca alegi modelele potrivite pentru tine. Indiferent de trendurile in materie de moda, de preferintele tale sau de sfaturile prietenlor, intotdeauna cand alegi o rochie de seara scurta incearca sa optezi pentru acele modele care ti se potrivesc perfect, care iti flateaza silueta si care iti minimizeaza orice potential defect. 

Daca te intrebi prin ce se diferentiaza o rochie de seara scurta de o rochie scurta eleganta, iti spunem ca nu exista diferente uriase, decat la nivel de detalii. Rochiile elegante scurte care sunt create pentru a fi purtate la evenimentele din timpul zilei sunt, in general, mult mai simple decat rochiile scurte de seara. O rochie de seara scurta se va face remarcata prin atentia deosebtia acordata detaliilor luxuriante, menite sa scoata in evidenta alura sofisticata a tinutei si a evenimentului in sine. 

Spre exemplu, rochia de seara scurta Erin bordo impresioneaza datorita combiantiei indraznete dintre dantela pretioasa brodata manual cu paiete si voalul fin care confera un aspect diafan fustei. In plus, spatele decupat in V asigura imaginii tale un plus de eleganta si sofisticare, dar si un aer usor misterios. Pentru a obtine o imagine extrem de feminina si luxurianta, poarta rochia de seara scurta bordo in combinatie cu accesorii aurii. Versatila si unica prin simplitatea si farmecul sau feminin, rochia scurta de seara Erin bordo isi va face cu usurinta loc in garderoba ta, si o vei putea purta cu succes la cele mai speciale evenimente ale verii.

Tu ce modele de rochii de seara scurte preferi? 

Missgrey @ Jul 25, 2016 +