rootfoot

Rochii de ocazie midi din dantela albastra - rasfatul oricarui sezon

Unul dintre motivele pentru care adoram rochiile de ocazie midi este versatilitatea lor, inteleasa in termeni de eleganta si adaptabilitate la cele mai variate tipuri de coduri vestimentare impuse in randul evenimentelor speciale. Probabil ai auzit de foarte multe ori pana acum faptul ca o rochie midi este ideala pentru gardeorba ta feminina in primul si in primul rand datorita lungimii sale care, in lumea modei, este considerata ca fiind perfecta. 

Lungimea midi poate sa varieze cuc ativa centrimetri, in functie de modelul de rochie midi de ocazie pentru care optezi. Astfel o rochie de ocazie midi poate sa aiba lungimea situatua undeva deasupra genunchiului sau imediat sub genunchi, acoperind partial muschii gambelor. Nu exista o reteta de sine stataoare in privinta lungimii exacte a rochiilor midi, insa poti sti cu certitudine ca alegi o astfel de rochita daca aceasta se incadreaza in intervalul mentionat mai sus. 


Rochiile midi de ocazie au capacitatea de a flata orice tip de silueta, fiind foarte avantajoase in special atunci cand ne raportam la inaltime: in mod surprinzator, daca este purtata corect, o rochie midi va conferi unei mignone iluzia inaltimii, in vreme ce unei femei inalte ii va pune in evidenta picioarele si silueta alungita. In plus, acestea se potrivesc oricarui tip de eveniment special, incepand de la serile festive si pana la intalnirile de afaceri, tinutele office, petrecerile aniversare, cinele romantice sau iesirile in club. Diferenta de iamgine este reprezentata, evident, de catre modelul de rochie midi de ocazie ales. 

Favoritele noastre personale sunt rochiile midi din dantela. Motivele iti sunt deja cunoscute: pentru ca dantela este un material de o eleganta aparte, care ramane in permanenta la moda, indiferent de trenduri sau de sezon. In plus, aceasta confera unei rochii o alura usor romantica, reprezentand insasi esenta feminitatii prin textura sa rafinata. 

Iar daca clasicele non-culori sau tonurile neutre te-au plictisit, si iti doresti sa aduagi garderobei tale festive un articol vestimentar care sa iasa in evidenta prin gama cromatica, iti reocmandam sa optezi pentru rochiile din dantela albastra de lungime midi. De ce tocmai albastru? Pentru ca aceasta culoare are o incarcatura simbolica profunda, pentru ca are capacitatea de a flata absolut orice nuanta a tenului si a parului, pentru ca dispune de numeroase tonuri care mai de care mai fascinante, pentru ca, in combinatie cu auriu sau argintiu arata extrem de luxuriant, si pentru ca ramane la moda indiferent de sezon: primavara inspira vitalitate, vara se incadreaza perfect in peisajul vesel, toamna simbolizeaza o iesire din monoton, iar iarna inglobeaza atmosfera rece si nobila. 

Daca te-ai convins ca si tu ai nevoie de rochii midi de ocazie din dantela albastra in garderoba ta, iti recomandam sa optezi pentru modelul Juliana, din cea mai recenta colectie de toamna Miss Grey. Confectionata integral din dantela pretioasa, rochia de ocazie midi este bordata manual cu paiete si croita in stil conic, astfel ca formele tale feminine sunt superb puse in valoare de liniile rochitei care iti urmaresc discret silueta. Dotata cu cupe si bretele, rochia albastra din dantela devine o arma de seductie care va impresiona orice privitor, datorita manierei in care iti infrumuseteaza bustul si a felului in care iti pune in valoare atuurile. Ideala in combiantie cu un colier statement, rochia albastra midi poate fi purtata cu succes la cele mai pretentioase evenimente, intotdeauna aducandu-ti bine meritatele complimente. 

Descopera rochiile de ocazie midi marca Miss Grey, si infrumuseteaza-ti gaarderoba festiva cu piese vestimentare de exceptie.

Missgrey @ Sep 12, 2016 +