rootfoot

University outfit: ce purtam in prima zi de facultate?

Suntem aproape la jumatatea lunii septembrie si in jurul nostru roiesc pregatirile pentru inceputul noului an scolar pentru liceeni. Chiar daca cele trei saptamani ramase pana la inceputul lunii octombrie si, implicit, al anului universitar, par o eternitate, e timpul sa ne gandim la tinuta pe care o vom purta in prima zi de facultate. De ce e important? Pentru ca e una din acele zile in care trebuie sa fugim cat ne tin picioarele de o vestimentatie banala. Daca esti confuza si nu ai nici cea mai vaga idee despre ce vei purta, Miss Grey iti vine in ajutor cu cateva propuneri de rochii de zi adecvate pentru o vestimentatie care sa te scoata din anonimat la inceputul anului universitar.

Hai sa privim intalnirea cu facultatea ca pe o intalnire romantica, cu un personaj pe care l-ai cunoscut mai mult sau mai putin intamplator cand te intorceai acasa din oras. Sentimentul e acelasi: emotii presarate cu putina teama si o durata destul de scurta. Insa, daca tot ai acceptat sa traiesti aceasta poveste, cel putin alege sa sa profiti de ocazie pentru a te reinventa complet, incepand de la atitudine si pana la maniera in care gandesti. Si, daca nu stiai deja, afla ca prima etapa in privinta schimbarii de atitudine consta in schimbarea vestimentatiei.

Sa iesi din anonimat fara a parea exagerata este foarte simplu, in prima zi de facultate. Stii deja, dupa ani de experienta in scoala, ca majoritatea fetelor opteaza pentru tinute smart-casual sau office. Eterna camasa alba, rochie-de-ziclasicii blugi si puloverele simplute sunt elementele cheie pe care le vei regasi cu siguranta. Alege sa fii altfel, si adopta tinute vestimentare mai feminine. Nimic nu este mai reprezentativ pentru tine decat rochiile de zi, de orice lungime, in orice culoare si modele, atata timp cat stii cum sa le alegi si cu sa le porti. Ai la dispozitie o gama atat de diversa de rochii de zi, incat este imposibil sa nu gasesti cel putin una pe placul tau si care sa te avantajeze.

Cand am creat colectia de toamna, nu am pierdut din vedere nici prima zi de facultate, nici munca la birou si nici necesitatea oricarei femei de a se simti frumoasa si eleganta chiar si in afara ocaziilor speciale. De aceea, ti-am pregatit rochii de zi deosebite, pe care sa le poti purta chiar si urmandu-ti activitatile zilnice. Iata ce sugestii de rochii de zi avem pentru prima zi de facultate:

Rochia de zi Dolce, croita din brocard roz si cu o superba aplicatie din dantela neagra in partea frontala, este o tinuta creativa si eleganta, care cu siguranta te va face sa arati special si impecabil la inceputul facultatii. Poart-o cu botine, cizme sub genunchi sau pantofi cu toc, un trench si vei avea un look superb si adecvat!

rochie-de-zi

Daca inca esti nostalgica atunci cand te gandesti la vara care tocmai s-a incheiat, si te numeri printre femeile carora toamna le inspira romantism, alege rochia de zi  Rose Marie, scurta, cu bust fronsat si o aplicatie fina din dantela roz in jurul decolteului. Culoarea vibranta si dulce simultan, asociate cu jocul de transparente al manecilor lungi si cu pretiozitatea detaliilor iti confera o aparitie girly, care iti va evidentia frumusetea naturala si latura cuminte si

Daca inca nu ti-ai gasit o rochie de zi potrivita pentru prima zi de facultate, intra pe www.MissGrey.ro si alege-ti modelul dorit, pentru ca ai la dispozitie o gama larga de optiuni! 

Missgrey @ Sep 12, 2014 +