rootfoot

Rochii cu paiete si umerii goi: surpriza evenimentelor speciale

Am convenit si am acceptat, in repetate randuri, faptul ca fiecare femeie detine in propria sa garderoba cel putin o rochita neagra pe care o indrageste mai mult decat pe alte tinute de ocazie. Este rochita pe care o purtam de fiecare data cand vrem sa impresionam printr-o imagine feminina, increzatoare si delicata. Este rochita pe care o purtam atunci cand ne simtim cele mai frumoase si pline de viata. Intre noi si rochitele noastre preferate se leaga povesti fascinante. De aceea, refuzam sa ne imaginam situatia in care te-ai uita in sifonier si ai constata ca nu mai ai nicio rochita preferata pentru evenimentele deosebite. 

rochii-cu-paiete-si-umerii-goiRochiile cu paiete si umerii goi sunt propunerile noastre de astazi, de care suntem de-a dreptul fascinati! Pentru ca sunt extrem de feminine, pentru ca ne fac sa aratam mult mai increzatoare si mai senzuale, pentru ca sunt versatile si pentru ca reusesc sa ne scoata in evidenta de fiecare data cand avem nevoie sa ne afirmam unicitatea si sa ne diferentiem intr-o multime. 

Rochiile cu umerii goi au acel aer usor classy si romantic in care isi imbraca purtatoarea, iar acest element conteaza enorm pentru o aparitie surprinzatoare la evenimentele deosebite. In plus, acestea sunt versatile din punct de vedere al accesorizarii si al coafurii, intrucat iti permit numeroase moduri prin care iti poti pune in valoare detaliile feminine conferite de design-ul acestor accesorii vestimentare. Iar daca alegem sa combinam rochiile cu umerii goi cu stralucirea paietelor, atunci reusim sa obtinem o imagine demna de covorul rosu si de admiratia tuturor celor din jur. 

Rochiile negre cu paiete si umerii goi sunt o optiune feminina si senzuala pentru momentele in care ai nevoie de o tinuta festiva aflata la granita dintre formal si cocktail. Pastrand eleganta atemporala a rochitelor negre, dar fascinand prin noutatea texturii si a design-ului, rochiile negre cu paiete atrag priviri si complimente, potrivindu-se celor mai speciale categorii de ocazii si momente.

Lucrata integral din dantela brodata manual cu fir de paiete, rochia pe umeri Zaira neagra este o bijuterie vestimentara pe care o vei indragi pe loc. De lungime midi, rochia cu paiete si umerii goi iti evidentiaza discret liniile siluetei tale feminine datorita croielii sale conice, in vreme ce manecile trei-sferturi arunca asupra ta o urma de mister feminin. Poart-o in combinatie cu un colier statement sau cu perle, si te poti bucura de complimentele tuturor celor din jurul tau, la orice eveniment ai alege sa o porti.

Lasa-te fascinata de propunerile noastre de rochii cu umerii goi, si asigura-te ca iti alegi modelul favorit pe care sa il adaugi garderobei tale festive!

Missgrey @ Oct 23, 2016 +