rootfoot

Impune-ti personalitatea purtand rochii de cocktail originale

Din ce in ce mai intalnite si in peisajul monden romanesc, petrecerile de cocktail sunt un prilej excelent de socializare, dar si de exprimare a stilului personal, prin alegerea unor rochii de cocktail originale. Chiar daca o astfel de petrecere isi are conventiile ei, in functie de tematica, asta nu inseamna ca vei alege o tinuta prea pretentioasa, dar incearca sa nu cazi in extrema cealalta, pentru ca in niciun caz politia modei nu te va lasa sa porti o tinuta sport.

 

In colectiile Miss Grey se regasesc o multime de rochii de cocktail, intr-o diversitate de modele, culori si tesaturi, iar daca tii seama de urmatoarele sfaturi vei izbuti sa-ti creezi un look de succes, personalizat si elegant.

 

Alegerea rochiei de cocktail depinde de tematica petrecerii

 

   

Totusi, inainte sa pornesti entuziasmata in aventura descoperirii tinutei ideale pentru o astfel de petrecere, trebuie sa stii un lucru foarte important: tematica.

 

Petrecerea poate avea un dress code formal, caz in care va trebui sa te orientezi catre acele modele de rochii de cocktail pana la genunchi care pun accentul pe liniile clasice. Bineinteles, asta nu inseamna o tinuta care sa-ti inabuse personalitatea, ci una care imbina clasicul cu elementele inedite in asa fel incat sa-ti evidentieze stilul. Tesaturi deosebite, detalii asimetrice, accesorii funky, volane plasate ingenios, exista o multime de trucuri vestimentare care vor da acea tusa personala tinutei tale de cocktail.  

 

Noi iti recomandam, de exemplu, pentru o petrecere de cocktail cu dress code formal, rochia Elida, care atrage atentia datorita volanului asimetric pe un umar, pastrand, in acelasi timp, aerul sofisticat si elegant datorita nuantei delicate de roz somon si a croielii clasice, in stil creion.

 

Poti purta si rochii scurte la petrecerile de cocktail

 

   

Daca ai fost invitata insa la un eveniment monden fara dress code, ai libertatea sa te joci putin cu lungimea rochiei si sa indraznesti un look mai efervescent. Poarta cu incredere culori puternice si mizeaza pe detaliile extravagante de design, care te vor scoate in evidenta, subliniindu-ti personalitatea si frumusetea naturala. Daca vrei sa porti o rochie scurta, alege un model cu fusta in clos, pentru un aer proaspat si jucaus. In plus, o astfel de rochie de cocktail nu-ti va deranja miscarile atunci cand dansezi sau cand circuli printre ceilalti invitati. Rochia Celeste ilustreaza perfect ideile de mai sus, iar ineditul decolteului prevazut cu cupe transforma tinuta intr-una de-a dreptul spectaculoasa.


Tine insa cont, in oricare varianta, de regula posetei, pentru a nu strica efectul rochiei: niciodata nu vei purta o geanta de dimensiuni mari la o tinuta de cocktail. Alege plicurile pretioase sau clutch-urile extravagante, de dimensiuni cat mai delicate.

Missgrey @ Apr 23, 2017 +