rootfoot

Rochii de nunta din dantela pentru o imagine de poveste

Pe cat de comune sunt evenimentele deosebite in viata noastra, pe atat de dificila devine alegerea rochiilor de nunta potrivite. Acest lucru survine din faptul ca diversitatea modelelelor de rochii pentru nunta este una extrem de mare, pe de o parte, si pe de alta parte din faptul ca standardele unui astfel de eveniment sunt ridicate din punct de vedere al codului vestimentar. Astfel, poate fi de-a dreptul dificil sa te faci remarcata intr-o mare de stralucire, la propriu. 

In functie de rolul pe care il ai in cadrul unei astfel de ocazii, si alegerea rochiei de nunta potrivite se schimba. Spre exemplu, daca vei fi domnisoara de onoare a prieteni tale cele mai bune, tinuta ta va trebuirochie-de-nunta-din-dantela sa fie corelata cu tinuta miresei, pe de o parte, dar si cu tematica generala a nuntii, pe de alta parte. Iar daca esti invitata in calitate de persoana apropiata, atunci te vei orienta astfel incat sa alegi rochiile de nunta in care te vei simti comod, care iti vor pune in valoare frumusetea naturala si care te vor face sa te simti diferita prin elementele de inedit. 

rochii-de-nunta-din-dantelaRochiile de nunta din dantela sunt recomandarea asupra carora ne indreptam, astazi, atentia. Pentru ca dantela este unul dintre cele mai luxuriante si cele mai pretioase texturi care au existat vreodata, si pentru ca este, prin natura sa, asociata cu astfel de evenimente. Accentele romantice, finetea detaliilor si diversitatea culorilor si a modelelor caracterizeaza rochiile de nunta din dantela marca Miss Grey, astfel ca te vei indragosti instantaneu de propunerile noastre. 

Ideala pentru toamna, rochia de nunta din dantela Amira caffe este un accesoriu bijuterie pentru garderoba ta festiva. Confectionata integral din dantela pretioasa cusuta cu fir irizant auriu, rochia de nunta reuseste sa iti evidentieze formele feminine datorita croielii sale conice, care ii permite sa iti sublinieze silueta intr-o maniera discreta si eleganta. Manecile scurte sunt un element in plus care ii garanteaza succesul in sezonul de toamna, in vreme ce spatele usor decupat, in combinatie cu efectul vizual al texturii rafinate, transforma rochia de nunta din dantela intr-o piesa vestimentara ce iti asigura un plus de senzualitate, pastrand, totusi, o aparitie lady-like. 

In combinatie cu sandale cu toc sau pantofi stiletto, rochiile de nunta din dantela Amira devin reale povesti despre eleganta si frumusete la superlativ. In tonuri pastel de somon sau lila, rochiile de nunta sunt confectionate in intregime din dantela cusuta cu fir irizant, fapt care le confera o stralucire aparte, datorita careia vei fi complimentata si apreciata pe tot parcursul evenimentului. Datorita combinatiei dintre textura luxurianta a dantelei si culorile delicate, rochiile de nunta Amira pot sa fie purtate chiar si la cununia civila, asigurand viitoarei mirese o aparitie desprinsa din basme. In plus, lungimea midi ii confera gradul necesar de versatilitate pentru a putea fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente din viata ta. 

Descopera rochiile de nunta din dantela marca Miss Grey, si asigura-te ca adaugi garderobei tale festive modelul favorit. 

Missgrey @ Sep 14, 2016 +