rootfoot

Rochii roz: cum alegi accesoriile potrivite

E drept ca viata in rochii roz pare o calatorie de placere, insa oricat de adorabil ar parea, rozul nu este o culoare prea usor de purtat. In plus, exista atatea nuante de roz, fiecare cu personalitatea, efectul si afinitatile ei, incat e aproape imposibil sa urmam o reteta simpla de accesorizat astfel de tinute.

Exista acel roz socant al Elsei Schiaparelli, dar exista si diafanul roz pudra, iar universul nuantelor de roz este populat si cu alte tonuri ale acestei culori controversate: roz sampanie, roz vata de zahar, roz bebelus, roz garoafa, roz chinezesc, roz Barbie si, ah… inca pe-atatea.

In randurile urmatoare vom incerca sa iti oferim un mic ghid care sa-ti fie de folos cand vei imbraca la urmatorul eveniment special una din aceste spectaculoase si irezistibile rochii roz.

 

 

Cum alegi pantofii si poseta pentru rochiile roz in nuante pale

 

In aceasta categorie se regasesc rochiile roz pastelat, precum roz pudra sau roz quartz.

 

Daca vrei sa mergi la sigur cu o combinatie cromatica impecabila, alege pentru o astfel de tinuta accesorii in nuante nude. Avantajul acestui mix cromatic este ca se potriveste atat unui eveniment de zi, cat si unuia de seara, unuia mai putin formal cat si unuia cu dress code.

 

Daca preferi sa dai tinutei un boost de personalitate, sa stii ca poti asorta la rochii roz quartz, de exemplu, o pereche de pantofi negri si deasemenea un plic negru, iar in ce priveste bijuteriile, niste cercei cu cristale vor lumina placut outfitul.

 

Pentru un look glamour si original, poarta ori accesorii in nuante metalice, precum auriu sau argintiu, ori chiar bleumarin, verde menta sau gri.

 

Cum alegi accesoriile pentru rochiile in nuante de roz puternic

 

Aici regasim nuantele de roz aprins, magenta si fucsia, ca sa ne rezumam doar la trei. Intense si stralucitoare, acestea se vor armoniza de minune cu accesoriile in nuante metalice, dar daca vrei sa atenuezi putin impactul unui look prea glamour, iata cum sa imblanzesti un roz prea salbatic.

Poti realiza un contrast cromatic placut purtand cu rochia roz fucsia o pereche de pantofi negri, bleumarin, albastru cobalt sau rosu bordo, iar daca preferi o abordare neutra, alege accesorii in nuante neutre, care pot integra sau nu in designul lor si elemente cu straluciri metalice.

 

In final, daca nu vrei sa te complici, desi ai putea compune niste tinute remarcabile din punct de vedere cromatic urmand sugestiile de mai sus, sigur ca poti apela oricand la varianta super simplificata a ghidului de asortare pentru rochii roz, si anume: rochiile roz pastelat se potrivesc cu accesorii in tonuri neutre, iar cele roz vibrant cu accesorii negre.

 

Missgrey @ Sep 01, 2017 +