rootfoot

Rochii scurte de seara pentru petrecerile de final de an

Urmeaza o perioada cu multe evenimente speciale si petreceri - yay! Daca simti, insa, ca entuziasmul tau se diminueaza considerabil atunci cand te gandesti ca va trebui sa iti alegi tinutele festive pentru aceste ocazii. Esti constienta de faptul ca de fiecare data va trebui sa abordezi o tinuta diferita sau, cel putin, un stil diferit cu acelasi articol vestimentar. Iar daca privesti lucrurile din aceasta perspectiva, atunci timpul pe care il mai ai la dispozitie pare sa fie de-a dreptul... comprimat. 

Acesta este motivul pentru care astazi, incercam sa iti oferim cele mai frumoase modele de rochii scurte de seara pe care sa le poti purta cu succes la petrecerile de final de an. Evident, recomandarile noastre sunt insotite, asa cum te-am obisnuit, de o serie de sfaturi si sugestii care se pot dovedi de-a dreptul folositoare atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui nou articol vestimentar feminin pentru garderoba ta. 

 

Sfaturi practice despre cum sa iti alegi rochiile de ocazie pentru Craciun si Revelion

 

rochie scurta de searaDaca deja ai inceput cautarile, tine cont de micile noastre recomandari si sugestii si iti garantam ca te vei bucura de o experienta foarte placuta. In primul rand, gandeste-te bine ce stiluri si modele de rochii de seara ti se potrivesc, in functie de silueta ta. Odata ce stii sa alegi o rochie care te avantajeaza, restul sunt doar detalii. In al doilea rand, seteaza-ti un buget pe care sa il aloci rochitei. Tine cont ca daca faci o investitie inteligenta, vei avea la dispozitie un accesoriu vestimentar superb potrivit pentru cele mai multe ocazii speciale. In al treilea rand, orienteaza-te sa alegi texturi si culori care rezoneaza cu sezonul rece: nu te lasa sedusa de voaluri si detalii transparente in exces, si incearca sa vezi frumusetea texturilor din catifea si dantela. Acelasi lucru se aplica si in privinta culorilor - ideal este sa optezi pentru nuante aferente unei game cromatice care se potriveste sezonului rece si specificului sarbatorilor: rosu, verde, albastru si toate derivatele acestora sunt optiuni absolut ideale. 

 

Cele mai bune accesorii de purtat cu rochiile de petrecere la evenimentele de final de an

 

Indiferent de stilul de accesorizare pentru care optezi, intotdeauna sa retii faptul ca elementul central al imaginii tale trebuie sa fie rochia. Daca alegi o rochie de seara intr-una dintre culorile specifice sezonului pe care le-am mentionat mai sus (si, evident, derivatele acestora) accesoriile ideale pot sa fie oricare dintre urmatoarele: clutch-uri, bratari si cercei sau alte bijuterii in tonuri de auriu sau argintiu, preferabil curochie scurta de seara o textura stralucitoare si nu mata. Astfel, vei reusi sa iti creezi o aparitie absolut perfecta, care se incadreaza de minune in peisajul si specificul evenimentelor. 

 

Rochii scurte de seara perfecte pentru petrecerile de final de an

 

Noua colectie de toamna-iarna Miss Grey iti pune la dispozitie numeroase modele absolut incantatoare de rochii scurte de seara pe care poti sa le porti la evenimentele din luna decembrie. Descopera colectia noua si alege-ti modelul favorit, iar daca te simti indecisa, avem doua recomandari feminine pentru tine: rochiile scurte de seara Antonia si Nadine, ambele in tonuri bogate de rosu-bordo; fiind confectionate din catifea fina si dispunand de insertii de dantela pretioasa cu broderie manuala, rochiile scurte de petrecere sunt diferite ca stil, dar la baza crearii lor sta un singur principiu: acela de a conferi fiecarei femei incredere in fortele proprii, de a-i evidentia frumusetea naturala si de a-i reflecta personalitatea. Simple, dar in acelasi timp elegante si conferind un aer splendid purtatoarei, rochiile scurte de seara Antonia si Nadine pot sa fie imediat in centrul atentiei si sa iti aduca numeroase complimente. 

Missgrey @ Dec 02, 2016 +