rootfoot

Din secretele vedetelor: cum sa porti rochii sexy cu incredere

Cum reusesc celebritatile sa poarte rochii sexy fara ca atitudinea lor sa lase loc nici macar celei mai mici ezitari? Bineinteles ca sunt la mijloc cateva trucuri care, daca le stapanesti, te vor ajuta sa emani incredere, optimism si un aer senzual absolut irezistibil pentru cei din jur.

 Rochia Zaira   Rochia Zaira

Vrei sa intorci toate privirile la evenimentele speciale si sa te simti extraordinar? In primul rand, va trebui sa alegi dintre rochiile de ocazie din colectia Miss Grey pe cea care iti place cel mai mult. Aici poti tine seama de primul secret al vedetelor, care stiu ca adevaratele rochii sexy sunt cele din dantela, datorita felului in care iti adauga un plus de sarm si sofisticare. Vei vedea, purtand, de exemplu, rochia Zaira, confectionata integral din dantela brodata cu paiete conform unui design deosebit, cu umerii dezgoliti si croiul conic, cum intreaga ta personalitate devine animata de o energie vitala absolut seducatoare.

 

Confortul este sexy

 

Rochia Anne   rochia Anne

Nu purta haine stramte, prea scurte sau care iti dezgolesc prea multa piele, chiar daca ti se pare ca aceasta e definitia unei aparitii senzuale. Straduieste-te sa cumperi intotdeauna haine potrivite siluetei tale, iar cand comanzi online, ia-ti neaparat masurile si verifica-le in tabelul de marimi al magazinului virtual. Cu cat te vei simti mai confortabil in hainele tale, cu atat starea ta de spirit va fi mai relaxata, postura mai increzatoare si atitudinea mai sexy.

De asemenea, lenjeria este foarte importanta cand vrei sa obtii un look elegant si senzual. Efectul unei tinute mulate din catifea, asa cum este rochia Anne, care iti urmeaza fidel linia corpului, poate fi ruinat din cauza lenjeriei nepotrivite, deci poart-o cu un chilot fara cusaturi si un sutien care sa-ti ofere sustinere, sau chiar cu o lenjerie modelatoare, care iti contureaza o silueta armonioasa. Sau, daca alegi un un model transparent in zona umerilor, asa cum este rochia Elisabeth, iti va fi necesar un sutien special, fara bretele.

 

rochie elisabeth   rochie elisabeth

 

Evidentiaza-ti punctele forte

 

Fiecare femeie este mandra de anumite parti ale corpului, fie ca este vorba despre picioare, decolteu, talie, buze sau ochi. Incearca sa pui accent pe ele prin imbracaminte, alegand rochii sexy cu croiala avantajoasa pentru silueta ta, sau printr-un machiaj seducator. Foloseste produse de calitate si tine minte regula de baza: niciodata sa nu scoti in evidenta ochii si buzele in acelasi timp. Daca alegi sa-ti conturezi intens ochii, aplica pe buze un ruj in nuante naturale, sau doar un lip gloss, iar daca preferi sa porti un ruj rosu, atunci ar fi bine sa te rezumi la aplicarea unui strat de mascara pe gene, pentru un aer indraznet si proaspat.

 

Increderea in fortele proprii si in feminitatea ta se exprima cel mai bine prin contactul vizual si zambet. Fereste-te de gesturile exagerate, priveste interlocutorul in ochi si zambeste. Nu uita nicio clipa ca esti o femeie frumoasa, ca te simti bine in pielea ta si vei fi irezistibila in orice situatie.

Missgrey @ Apr 09, 2017 +