rootfoot

50% reducere la rochii cu spatele gol

rochie-cu-spatele-golDeosebit de provocatoare, sofisticate si elegante, rochiile cu spatele gol sunt apreciate de catre femeile din intreaga lume. Pentru ca necesita si putina indrazneala, insa, nu toate aleg sa isi achizitioneze astfel de modele pentru rochie-cu-spatele-golgarderoba lor de ocazie si de petrecere. Rochiile cu spatele gol sunt pretentioase in sensul in ceea ce priveste lenjeria pe care alegi sa o porti, si o silueta care nu are foarte mult kilograme in plus, pentru a evita aspectul inestestic. De asemenea, cand alegi o rochie cu spatele gol, se impune sa adopti o coafura stransa la spate, astfel incat sa nu acoperi spatele gol, daca vrei ca tinuta ta sa aiba intr-adevar efectul dorit. Daca te-ai plictisit de outfiturile obisnuite de ocazie sau petreceri, si nu ai inca o rochie cu spatele gol in garderoba, Miss Grey iti recomanda putina indrazneala, si iti pune la dispozitie cateva modele superbe de rochii cu spatele gol, acum cu 50% reducere.

Atunci cand iti doresti o rochie cu spatele gol, dar nu esti sigura daca ti se potriveste, opteaza pentru o rochie fara spate neagra, pentru ca aceasta iti va avantaja atat silueta, cat si imaginea, indiferent de ocazia sau sezonul in care alegi sa o porti. In plus, rochie cu spatele gol neagra reprezinta o reinterpretare foarte apreciata a clasicei rochii negre, motiv pentru care nu ar trebui sa eziti cand iti trece prin minte sa iti achizitionezi o astfel de piesa vestimentara. 

Rochia neagra scurta Katie, confectionata din material elastic si cu maneci din tull, este un model perfect de rochie cu spatele gol, croit astfel incat sa avantajeze orice tip de silueta si sa se potriveasca oricarui tip de ocazie. Poti purta aceastas rochie fara spate la orice eveniment, datorita elegantei sale debordante. Nu numai spatele gol ii confera un farmec aparte, ci si jocurile de transparenta de la nivelul pieptului si al manecilor din tul negru. 

Pentru un plus de sofisticare, alege o rochie cu spatele gol neagra, din material elastic si cu maneci din dantela fina neagra. Extrem de sofisticata, rochia cu spatele gol iti subliniaza discret formele feminine, si iti confera un aer misterios, seducator si elegant simultan. 

Daca spatele gol este prea mult pentru tine, nu-ti face griji: poti opta pentru o rochie de ocazie neagra lasata pe un umar, care are un efect de senzualitate si eleganta cel putin apropiate de cel al rochiilor cu spatele gol. 

rochie-pe-un-umar

 

Missgrey @ Jan 13, 2015 +