rootfoot

Rochii pentru cununia civila la moda in 2015

Fiecare inceput de an vine cu o serie de inceputuri noi, in diverse planuri ale existentei noastre. Daca unul dintre obiectivele tale, in 2015, are legatura cu o cununie civila, este bine sa stii din timp ce tinuta vrei sa adopti, pentru a evita situatia neplacuta in care, pe ultima suta de metri, esti nevoita sa iti alegi o rochie pentru cununia civila care nu numai ca nu te avantajeaza, dar care iti si displace. Pentru ca ne dorim sa fii mereu in tendinte, Miss Grey iti recomanda cateva rochii pentru cununia civila, foarte la moda in 2015, atat datorita materialelor folosite pentru confectionare, cat si culorilor si design-ului. 

rochie-pentru-cununia-civilaSa iti alegi rochia perfecta pentru cununia civila nu este deloc usor: trebuie sa tii cont de faptul ca evenimentul in sine nu este nici suficient de formal pentru o tinuta curochie-pentru-cununia-civila tenta office, nici suficient de informal pentru a adopta o vestimentatie specifica iesirilor in club. In plus, natura ocaziei in sine nu permite sa porti culoarea neagra, cu atat mai mult cu cat tu vei fi in centrul atentiei, astfel ca numeroasele little black dress din garderoba ta nu iti mai pot folosi drept solutie de salvare. Ce faci, in acest caz? 

In primul rand, daca ti doresti sa arati intr-adevar impecabil, si sa fii in pas cu tendintele, astfel incat sa nu ti se poata reprosa nimic. Odata ce stii deja care sunt principalele directii in moda, si consideri ca esti la curent cu toate aceste detalii, incepe sa te gandesti la tipul de silueta pe care il ai, si incearca sa iti alegi rochiile pentru cununia civila tinand cont si de acest aspect. Culoarea, modelul si accesoriile sunt elemente pe care trebuie sa le iei in considerare ulterior, si trebuie sa te raportezi la ele doar in masura in care acestea contribuie la imbunatatirea si completarea imaginii tale. 

Pentru cununia civila din 2015, principala sugestie Miss Grey sunt rochiile din catifea colorata: deosebit de sofisticate, usor de purtat si croite astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile pentru cununia civila din catifea sunt alegerea ideala: sunt suficient de elegante si sofisticate (datorita materialului) astfel incat sa se potriveasca situatiei, si, pe de alta parte, culorile vibrante pe care ti le punem la dispozitie iti vor conferi un aer proaspat si seducator. 

Rochia Irissa rosie din catifea este ideala pentru cununia civila datorita lungimii sale midi, care defineste noua senzualitate in 2015, dar si culorii vibrante si design-ului cu spatele gol, care iti confera un plus de senzualitate. In plus, materialul sofisticat imbraca si subliniaza subtil liniile corpului, astfel incat vei avea o imagine deosebit de feminina.

Daca rosul ti se pare o culoare prea puternica pentru cununia civila, iti punem la dispozitie rochia Irissa confectionata din catifea verde smarald, cu reflexii deosebite care iti vor conferi un aspect superb si o aparitie spectaculoasa. 

 

Missgrey @ Jan 12, 2015 +