rootfoot

Little Black Dress: o reinventare in stil Miss Grey

Little Black Dress. Cele trei cuvinte magice care fac orice femeie pasionata sau nu de moda sa reactioneze. Faima si popularitatea acestei piese vestimentare au persistat, de-a lungul istoriei, motiv pentru care astazi, fiecare doamna little-black-dresssi domnisoara are cel putin un astfel de model in garderoba. 

Solutia salvatoare in orice situatie, rochiile negre sunt prezente astazi in cea mai mare varietate de forme, modele si culori. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi optam pentru modele simple, care sa urmeze discret liniile siluetei noastre, motiv pentru care ajungem sa ne plictisim foarte usor. De aceea, un singur model de little black dress nu este suficient pentru a acoperi toata gama de evenimente la care trebuie sa participam, si nici toate momentele sau ocaziile in care ne dorim sa purtam o astfel de rochie. Pentru ca taieturile drepte probabil te-au plictisit si ti se par comune, iti sugeram sa iti imbogatesti garderoba cu un model de little black dress foarte chic, intr-o interpretare moderna Miss Grey. 

Rochia asimetrica neagra Daria este confectionata din bumbac si elastan, intr-un design menit nu numai sa flateze orice tip de silueta, dar si sa iti confere un aer provocator, misterios si deosebit de feminin. Rochia cu falduri este speciala datorita abordarii originale a designului si croiului, dar si culorii care ii sporeste farmecul. Rochia lasata pe umar si cu maneci lungi poate reprezenta tinuta ideala pentru o petrecere de tip cocktail, spre exemplu, dar poate fi purtata si in cadrul evenimentelor mai pretentioase. Lunga in spate si scurta in fata, rochia neagra iti pune in avidenta formele feminine, dezvaluind exact atat cat e nevoie pentru a starni admiratia si curiozitatea celor din jur. Indiferent ca alegi sa o porti ca rochie cocktail sau rochie de seara, asigura-te ca tinuta ta va fi intotdeauna insotita de o pereche de pantofi cu toc inalt, care iti vor subtia si alungi silueta astfel incat efectul creat de superba little black dress sa fie deplin. 

Femeia activa, independenta si moderna este sursa de inspiratie a creatiilor Miss Grey. De aceea, ne straduim sa iti oferim in permanenta haine care sa te puna in evidenta intr-o forma sublima. Acesta este si motivul pentru care am reinventat clasica rochie neagra si am ajuns la acest rezultat. Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti modelul preferat de little black dress! 

Missgrey @ Jan 14, 2015 +