rootfoot

Rochii elegante lungi pentru femei plinute: cum le alegi ca sa pari mai subtire?

O rochie eleganta lunga ar putea fi cea mai buna prietena a femeilor plinute, daca am putea sterge definitiv imaginea acelor „mu-mu” hawaiiene largi, fara forma, un fel de halate de casa confortabile si, in acelasi timp, teribil de incomode vizual, care se regasesc in magazine drept vestimentatie plus size.

 

O rochie pentru femei plinute trebuie sa fie croita pentru a flata silueta, conferind purtatoarei un boost de incredere si un look fermecator, nu doar pentru a servi unui scop practic.

 

Cu toate acestea, multe femei cu silueta plinuta au dificultati in alegerea unor modele de rochii elegante lungi care sa le avantajeze, asa ca astazi vom vorbi despre cateva aspecte pe care ar trebui sa le ai in vedere cand iti compui tinuta pentru urmatorul eveniment special.

 

 

O rochie eleganta lunga plus size trebuie sa accentueze talia

 

Nici sa nu te gandesti sa porti o rochie lunga care nu iti contureaza frumos talia.

Cea mai subtire portiune a siluetei, care de cele mai multe ori se gaseste imediat sub bust, trebuie sa fie accentuata prin croiala rochiei. Scopul este sa creezi iluzia unei siluete-clepsidra, asa ca daca ai ales o rochie eleganta lunga pentru femei plinute care nu reuseste sa faca asta, mai ai totusi o sansa: poarta o curea sau o centura cu design chic. De obicei, nu dai gres cu niste curele in nuante aurii, negre sau rosii, dar in final depinde de cromatica tinutei.

 

Manecile unei rochii de seara lungi pentru plinute trebuie sa camufleze defectele

 

O rochie lunga fara maneci avantajeaza femeile plinute cu bratele frumos conturate, alungind optic silueta. Daca nu esti multumita de bratele tale, poarta cu incredere o rochie eleganta maxi care mizeaza pe jocurile de transparente in zona manecilor, prin insertii inedite de dantela brodata, de exemplu.

 

Manecile trei sferturi sunt o alternativa moderna pentru o tinuta de seara sofisticata, iar manecile scurte cu capac, care acopera umarul, fara sa treaca de nivelul subtioarei, echilibreaza proportiile si confera un plus de feminitate.

 

Decolteul unei rochii elegante lungi te poate face sa pari mai subtire

 

Uita de modestie si nu incerca sa te ascunzi in spatele unei rochii care se opreste la baza gatului. Linia decolteului poate face minuni in cazul unei tinute maxi plus size, fie ca este vorba de un decolteu in V (alungeste), un decolteu asimetric (distrage atentia de la soldurile sau coapsele prea groase), un decolteu barcuta (expune linia seducatoare a umerilor), sau un decolteu la spate (confera un plus de seductie).

 

Missgrey @ Sep 06, 2017 +