rootfoot

Vrei poze super de la petrecere? Poarta rochii pentru plinute create special pentru tine!

Daca ai o silueta generoasa si eviti din acest motiv sa apari in fotografii alaturi de cei dragi, am o veste buna pentru tine! Exista modele speciale de rochii pentru plinute, care nu doar ca iti vor creste increderea in farmecul tau, dar vor reusi, prin culoare si croiala, sa te evidentieze placut in orice poza.

 

In randurile de mai jos iti voi dezvalui cateva trucuri care, in echipa cu tinuta preferata pe care o poti alege din colectia Miss Grey de rochii Plus Size, te vor ajuta sa iti adaugi mereu in albumul cu fotografii o multime de amintiri frumoase.

 

La sedinta foto poarta rochii de seara pentru femei plinute in culori intense

 

Rochie Iman verde    Rochie Iman 

Aceasta este prima regula vestimentara pentru poze reusite, si este chiar foarte simplu de respectat. Purtand rochii pentru plinute in nuante vibrante, indraznete, vei obtine un efect optiv extrem de flatant pentru pielea ta, care va fi redata in poze cu un plus de prospetime si finete. Ai insa grija la culorile electrice, pe care e mai bine sa le eviti in general, indiferent daca vei fi fotografiata sau nu. Deasemenea, incearca sa faci in asa fel incat rochia sa nu se confunde cu fundalul. Daca porti o rochie verde, probabil nu e cea mai buna idee sa te lasi fotografiata in dreptul unui tufis, chiar daca e plin de flori superbe.

 

Uita de tinutele fara forma si alege rochii de seara pentru femei plinute cu design special

 

     

Din nefericire, e foarte usor ca printr-o combinatie de haine prea largi si o pozitie dezavantajoasa sa obtii in poze o imagine complet denaturata, care iti poate strica, la o adica, buna dispozitie. De aceea e vital sa-ti iei masurile si sa verifici tabelul de masuri inainte sa comanzi rochii pentru plinute, apoi trebuie sa mai tii seama de cateva lucruri: un decolteu in V iti va alungi linia gatului, asa cum se vede chiar in cazul rochiei verzi Arella, confectionata din dantela brodata,  iar detaliile ornamentale din partea superioara –precum insertiile din dantela de la nivelul gatului si sub forma de clini pe maneci din rochia Iman- vor distrage atentia de la eventualele probleme din zona soldurilor.

 

 

Buna dispozitie face diferenta dintre o poza reusita si un dezastru

 

    

 

Iar buna dispozitie e cam greu de obtinut daca nu esti multumita de hainele pe care le porti. Trebuie sa fie nu doar confortabile, ci sa-ti confere si un aer elegant si senzual, pe care-l poti comunica usor prin limbajul corpului.

Fotografia perfecta trebuie sa spuna o poveste, de aceea incearca sa eviti pozitiile defensive, cu bratele incrucisate, sau agresive, cu mainile in sold. Incearca sa impui corpului tau o linie fluida: capul putin intors spre aparatul de fotografiat, mana sprijinita lejer de soldul o idee impins in fata si un zambet cat mai natural, care sa implice nu doar buzele, ci si ochii. Poarta cu incredere rochii de seara pentru femei plinute si te vei bucura nu numai la evenimentele speciale din viata ta, ci si dupa aceea, privindu-ti fotografiile.

Missgrey @ Mar 31, 2017 +