rootfoot

Porti rochii pe masuri mari? Esti sigura ca alegi modelele potrivite?

Teoretic, e simplu sa alegi modelele potrivite de rochii pe masuri mari: te gandesti ca e suficient sa incapi in ele, iar daca sunt si intr-o culoare cat mai inchisa, care sa nu atraga prea mult atentia asupra ta, atunci ai rezolvat problema vestimentara.  

 

O astfel de atitudine resemnata fata de stil si felul in care alegi sa te prezinti in societate, fie ca e vorba de o iesire in oras sau o petrecere formala, nu este, din pacate, o raritate printre femeile cu siluete plinute. Intr-o lume bazata pe standarde de frumusete uneori absurde, in care industria modei inca mai considera ca nu este tocmai profitabil sa foloseasca o mare parte din resurse pentru a concepe si crea modele de rochii dedicate femeilor cu masuri mari, rafinamentul tinutelor plus size trece pe planul secundar.

 

De fapt, trecea.

 

Pentru ca lucrurile s-au schimbat oarecum in bine si acum poti alege dintr-o diversitate de modele de rochii pe masuri mari pe acelea care iti pun in valoare formele, camufland defectele si invaluindu-te intr-un aer cat se poate de elegant. Nu trebuie decat sa tii cont de cateva indrumari inainte sa alegi rochiile plus size pentru urmatoarele petreceri, si vei fi complimentata pentru stilul tau deosebit de gratios si feminin.

 

 

Distrage atentia de la zonele care nu te multumesc

 

Un aspect atragator este pana la urma o chestiune de proportii.

 

Tine minte ca forma ideala a siluetei, indiferent de marime, este cea a clepsidrei, cu talia bine accentuata.

 

Daca ai soldurile prea late in comparatie cu umerii, atunci trebuie sa alegi rochii plus size cu detalii ori mai voluminoase de croiala, ori pur si simplu inedite, in zona torsului.

 

Daca ai umerii prea lati, echilibreaza proportiile purtand rochii pe masuri mari elegante cu peplum, sau cel putin accentueaza bine talia cu o curea gen centura, cand modelul rochiei iti permite.

 

Rochiile pe masuri mari cu elemente asimetrice flateaza silueta

 

Nu trebuie sa te rezumi doar la gama de rochii elegante cu croiala clasica, mai ales daca ai silueta plinuta. E fascinant felul in care un design cu linii atipice reuseste sa puna in valoare formele generoase, conferindu-i in acelasi timp si un aer chic.

 

Vorbim atat despre rochiile cu asimetrie in partea de jos, care alungesc tinuta printr-un tiv taiat in diagonala, de cele cu decolteu inedit, care muta punctul focal spre umeri, dar si despre rochiile scurte in fata si lungi in spate.

Acest model de rochii pe masuri mari iti asigura chiar un aspect ultra feminin, mai ales daca alegi variantele cu volane vaporoase care camufleaza zonele prea pline ale siluetei si transforma tinuta intr-una diafana si sofisticata.

Missgrey @ Sep 26, 2017 +