rootfoot

Ce fel de asimetrie se potriveste unor rochii pentru femei plinute?

O rochie eleganta cu elemente de asimetrie atrage atentia imediat, dar poate fi o alegere complicata pentru orice femeie. Poate ti se pare dificil sa o accesorizezi, sa o potrivesti ocaziei, si mai ales sa te asiguri ca este adecvata siluetei tale.

Femeile plinute sunt cu atat mai reticente atunci cand vine vorba de niste modele de rochii superbe cu elemente asimetrice, pentru ca nu stiu cum si in ce masura un design cu linii atipice va reusi sa puna in valoare o silueta cu forme generoase.

 

 

Chic, trendy si moderne, rochiile asimetrice vin intr-o multime de modele

 

Rochiile cu asimetrii nu sunt doar cele scurte in fata si lungi in spate, la care probabil te gandesti prima data cand auzi denumirea. Exista atat rochii casual cat si rochii elegante de seara cu croiala asimetrica, la tiv, decolteu, cu decupaje, suprapuneri sau insertii.

 

In ce priveste rochiile pentru femei plinute, un model cu design asimetric in partea de jos, cu tivul alungind tinuta printr-o linie diagonala, nu este doar avantajos pentru silueta, ci si un look cat se poate de potrivit pentru un eveniment special unde vrei sa te remarci printr-un aer chic.

 

Decolteul asimetric al rochiilor elegante s-a regasit mereu in tendintele ultimilor ani, iar tinutele plus size nu fac exceptie, mai ales cu avantajul clar dat de originalitatea designului: o linie a decolteului inedita va distrage atentia de la zonele cu probleme, mutand punctul focal.  Astfel, o rochie pentru siluete plinute, cu un umar dezgolit sau expus printr-un joc discret de transparente, face adevarate minuni!  

 

Esti plinuta? Foloseste detalii asimetrice ca sa conturezi silueta

 

Practic, orice linie verticala sau oblica are un efect optic de subtiere si alungire a siluetei, asa ca nu ezita sa te folosesti de acest truc cand alegi rochii de seara sau casual, si chiar alte piese vestimentare. Nu te gandi neaparat la croieli care dezvaluie prea multa piele, ci la designuri ingenioase, care se folosesc de orice element care poate adauga asimetrie tinutei. Fie ca este vorba despre volane, suprapuneri de material sau insertii transparente, efectul va fi cel dorit, atata vreme cat distrage atentia din zonele de care nu esti tocmai multumita.

 

In plus, alegand modelele potrivite de rochii plus size asimetrice iti vei forma o noua imagine bazata pe originalitate, aratand celor din jur o atitudine increzatoare care-ti va aduce o multime de complimente.

 

Missgrey @ Sep 09, 2017 +