rootfoot

Modele de rochii de nunta pe marimi mari

Nu mai e mult, putin peste o luna doar, si ne vom bucura din nou impreuna cu cei dragi de petrecerile care urmeaza dupa casatoria religioasa, iar asta inseamna ca ar fi bine sa inceapa deja cautarea unei rochii de nunta. E un lucru stiut ca toate femeile acorda o atentie deosebita tinutei alese la un astfel de eveniment special, iar acelora dintre noi ale caror siluete au forme mai generoase le este, poate, mai greu sa-si gaseasca preferata din oferta de rochii de ocazie pentru femei plinute.

 

De aceea, Miss Grey iti vine in ajutor cu noua colectie Plus Size de rochii pentru marimi mari, de unde poti alege dintr-o varietate de modele concepute special pentru tine.

 

  

 

Cauti rochii de ocazie pentru femei plinute?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bineinteles ca iti doresti sa impresionezi la o nunta prin eleganta si rafinament, camuflandu-ti acele zone ale siluetei care te nemultumesc si accentuandu-ti punctele forte. Un lucru usor de facut, atunci cand stii ce trucuri vestimentare te pun in valoare. De exemplu, plinutelor li se recomanda sa poarte cu incredere rochii de nunta cu insertii de dantela in partea superioara, datorita efectului estetic de armonizare a proportiilor. In plus, jocurile de transparenta de la nivelul bustului au un aer seducator si extrem de feminin care-ti va aduce, pur si simplu, sclipiri in ochi si un zambet molipsitor pe buze.

 

Daca nu esti multumita de felul in care arata picioarele tale, e recomandat sa porti rochii de nunta lungi, cu croiala fluida. Pe langa avantajul evident al faptului ca vei parea mai inalta (pantofii cu toc se subinteleg, nu-i asa?), intr-o astfel de tinuta te vei simti ca o regina.  


    

Nu uita de maneci! Este dificil, atunci cand cauti rochii de ocazie pentru femei plinute, sa gasesti modele care sa imbine frumos un decolteu senzual cu senzatia de relaxare pe care o ai stiind ca bratele mai groase sunt mascate elegant. Manecile lungi din dantela brodata pe voal iti permit sa imbraci rochia indiferent de anotimp, si in acelasi timp sa ai o alura sofisticata si impecabila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinand cont de aceste indrumari, Miss Grey iti recomanda doua rochii de nunta Plus Size in culori vibrante, care te vor propulsa in centrul atentiei.

Rochia mov Elissa, a carei fusta este croita vaporos din voal de matase, surprinde prin senzualitatea intensa a decolteului in forma de inima, domolita de misterul dantelei brodate de la nivelul bustului.

Purtand rochia Dian, confectionata din voal de matase si dantela brodata in nuanta verde smarald, iti vei face o aparitie spectaculoasa la evenimentele speciale din viata ta, datorita decolteului in V, replicat la o dimensiune mai mica si in spate, si a taliei fin evidentiate cu ajutorul unui cordon.

Missgrey @ Mar 19, 2017 +